ball i morgen, uten kjole?

Vi har skoleball i morgen, men jeg får vel gå i bunaden? Har dessverre ikke kjole. Skal låne av en veninne men på tirsdagen ble det litt surr, i går var hun syk og i dag var hun utvist. Men i morgen skulle jeg møte henne klokken åtte på morgenen nede på kiwi. Uten anelse om hvordan kjolen ser ut eller noen ting, får jeg bare håpe det beste!

fin fine kjoler ;
1358s

1349s

8 herlige kommentarer

23.aug.2009 kl.11:47

wow

Linn Ivalo

13.mar.2010 kl.22:33

Hei:) jeg skal på skole ball nor jeg begynner i 8 klasse;P jeg er snart 13 år og heter ivalo. jeg har tenkt til å lage kjolen selv... men jeg hvet ikke om den skal vere lang eller kort... det hadde vert veldig fint med lang, men kort er litt sexy så jeg er ikke helt sikker, og jeg hvet ikke hvilken farge den skal vere... jeg har blondt hår og blå øyner, først tenkte jeg på rosa, men nå tenker jeg på blå, grønn eller lilla... kanskje rosa da:P kanskje du kan komme med noen gode råd:) håper det:D:D:D mange hilsen Ivalo<3

janett

06.apr.2010 kl.18:32

hei den blå kjolen var finest og kulest kul blogg foressten

heia3

20.apr.2010 kl.17:25

knall fine kjoler :)
OMG! Drit fine kjoler da ; O

oona

17.aug.2010 kl.17:39

Vet du om hvor man får tak i den blå kjolen eller noe som ligner.? Jeg skal på ball eller noe lignende

og trenger en kjole, men det er ingen butiker her i nærheten som seller sånne kjoler.

Maren

02.sep.2010 kl.21:11

hei!

vet du hvor man kan få tak i de kjolene du har lagt ut bilde av??

de var veldig fine og jeg har ball snart! håper på svar: )

Blæææ - Linn <3

13.mar.2011 kl.22:04

Heihei,, den rosa kjolen har jeg i litt mørkere blå enn den over :) Kjempefin :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits