Thomas Beatie, gravid. JA VEL ?

Thomas ble født som kvinne og het tidligere Tracy Lagondin. For ti år siden gjennomgikk 34-åringen en kjønnsoperasjoner for å bli mann, men valgte å beholde livmoren fordi han ville ha barn.

? Jeg føler at det ikke er et mannlig eller kvinnelig begjær å få et barn. Det er et menneskelig behov. Jeg er et menneske og jeg har rett til å få et biologisk barn, har Thomas tidligere uttalt til media.

Beatie er gift med en kvinne, men kona Nancy kan ikke selv få barn. Dermed fikk Thomas en kunstig inseminasjon, som kona Nancy utførte hjemme hos paret, og det ble brukt sæd fra en anonym donor.

? Jeg er bekymret for at dette lille jentefosteret har svømt rundt i en livmor hvor testosteron-nivået har vært mye høyere enn normalt. Kjønnsorganene hennes kan bli forstørret eller fordreide, uttalte hun til The Enquirer etter Beaties første fødsel.

(han har nå to barn og begge er ok )             kommentar fra en vg leser ang. saken;
 # 1 Innlegg fra eirik1910:

herrefred for en verden
Skrevet 28.03.08 kl. 10:17kommentar fra advocate.com;

Navn: Linda
Dato lagt inn: 2008-11-20 1:26 AM
Hometown: Minneapolis

Kommentar:

Jeg tror hva disse menneskene gjør, er galt. Jeg skulle ønske alle ville STOP kaller henne en mann, hun er en kvinne. Bare fordi du har ansikts hår og ingen bryster, det gjør ikke du en mann, du har fortsatt kvinnens indre organer, slik at gjør du en kvinne. Jeg tror det virkelige kone bør egne seg til det faktum at hun er lesbisk og jeg tror de er ekteskapet bør være ugyldig. Jeg synes synd på de barna de er å bringe inn i denne verden fordi de skal skrus opp og forvirret. Dette par og hele situasjonen er forferdelig!!

JA VEL ?
Kjæresten hans kunne ikke få barn, og dermed tok han seg av jobben. Er det et problem, han er jo ikke synnsyk av den grunn! Bare en helt vanlig familie, som ønsker seg et barn. Noe av det mest normale her i verden. Media, la vær. Slutt å plag dem! Og greit, han kan få kritikk men ro ned. Det er helt greit, er ikke noe å lage et så stort styr over. Greit, han er den første gravide mannen i verdenshistorien. Ja, MANNEN. Jeg mener han er en mann nå etter som han har tatt kjønnopperasjon. K-j-ø-n-n-s-o-p-e-r-a-s-j-o-n, da bytter man. Er jo hele poenget!

Negativiteten blir bare dumt å høre på, syns nå jeg hvertfall :)
Og ikke minst, lykke til videre!

og halo, bare la meg ha min mening : )

6a00d834fd7f7353ef00e551bc1fb08834800wi
thomasbeatie

hva definerer et kjønn ?
når det gjelder han ?
pikken ?
han har jo det.

hva da ?

3 herlige kommentarer

m

11.des.2008 kl.21:09

Jeg så reklamen på det programmet, synes det så ganske merkeligt ut med den gravide magen på han mannen. Det er jo bra at han velger å bli gravid ettersom kona ikke kan bli det, men det er litt merkelig.

Katrine

11.des.2008 kl.21:15

ja, skjønner : ) men er mye annet som også tar kaka her i verden : )

..

20.jan.2009 kl.18:11

blir irritert av at de sier at det er en mann som har fått barn. kan man gå gravid og føde et barn, så er man kvinne

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits