dritt lei, puppe push.

nå er jeg virkelig dritt lei falske folk. og derfor er det lett for meg å si at jeg gleder meg hardt til å flytte. høhø. egentlig så aner jeg ikke hva jeg skal skrive, er utrolig lenge siden. har liksom ikke orka. gidder ikke. men den siste tiden som har godt uten blogg, har folk forandret seg, sterkt. men høhø. litt morsomt egentlig. man går rundt og hører mye dritt. om hvor mye hun og hun pusher puppa, også er man egentlig ikke noe bedere selv. hahahaha. da er det kanskje best å holde kjeften igjen, eller aner jeg en liten smule misunnelse her? tror dette gjelder nesten alle. jenter altsååå. hvorfor er det slik at vi må baksnakke? jeg kan ikke fordra en jente, men det helt uten grunn. og hun vet det selv, satt å sippa til en veninne av meg om det for en stund siden. hvor slemt er ikke det, av meg liksom. dessuten vet jeg om folk selv som burde sett seg i speilet minst ti ganger og roe løken. de er ille.


uten navn

8 herlige kommentarer

Mariell

11.jan.2009 kl.10:56

fin bloggwww.thesilence.blogg.no

Karin

11.jan.2009 kl.10:57

cute blogg. vi jenter baksnakker altfor mye!

Siw Christina

11.jan.2009 kl.11:31

Hei gulle <3 du har så fin blogg ! misunne på deg :-D du skal flytte til arendal sier du ?:O her er det mer helvette en i lille risør :( men du må bare si ifra til Store Sterke siw, såå skal hun passe på deg ! :D jeg er også lei av fake folk, de er så teite, de fortjener ikke noentingen så! men anyway, er kjempeglad i deg vennen min <3 nussnuss

11.jan.2009 kl.15:40

du er like ille selv

Katrine

11.jan.2009 kl.21:57

kommer fra du som ikke tørr å oppgi navn/hvem du er? :) jævelig tøff assa snakker ikke til èn, snakker til alle. inkludert meg selv dumma. btw, jeg har ingen bilder ute på nettet hvor jeg prøver å få mest mulig kløft som mulig, så kan ikke akkurat si at jeg er noe ille, hah. tenk over hva du sier.

12.jan.2009 kl.16:28

jeg kjenner deg bedre enn du tror katrine..

KATRINE PEDERSEN:

12.jan.2009 kl.16:31

tydeligvis ikke. hvem er du liksom da? :) sier jo ikke navn elns. hvorfor?

KATRINE PEDERSEN:

12.jan.2009 kl.16:48

i så fall. så skriver jeg fritt på bloggen min og du kommenterte din mening. that's it. hvis det plager deg at jeg pusher puppene så heftig, kan du vel komme å si det til meg siden vi er så gode venner? :) så skal jeg dra den opp.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits