Kjærlighets film.

video:kjrlighet0001 kopi

Her er filmen, sorry problemer i stad. men nå kan man se den :)
også har jeg en til. men orker ikke laste opp den.

men hva syns du, fjortis forhold eller ekte? :)


uten navn

6 herlige kommentarer

Anna Julie

11.jan.2009 kl.13:24

Helt klart ekte :)Dere er skikkelig søte sammen :)

Katrine

11.jan.2009 kl.13:30

tusen takk ;-*

Amalie meinhold

11.jan.2009 kl.14:53

Filmen var dødskjønn!Hvor lenge har dere vært sammen? :)

Karen

11.jan.2009 kl.22:38

Så søt film :'-)

mudd93

12.jan.2009 kl.13:07

Utrolig vakker sang, Nei Ikek fjortiss, det kalles ekte kjærlighet

Anja

23.mar.2009 kl.23:48

Så søte sammen :-) Og det er herlig å ha litt bilder og se tilbake på, ingen tvil om det! Og når det gjelder "fjortiss-forhold" og ekte kjærlighet.. Altså, jeg tror nok det er kjærlighet inn i bildet uansett om det er fjortiss eller ikke, men varigheten kan vel diskuteres. For ekte kjærlighet er vel når man virkelig bryr seg om en person og føler det kribler litt i magen noen ganger? Og det tror jeg personer i alle aldre kan oppleve, selv om noen kanskje er litt flink til å overdrive :-POg om det dere har, hva det er, det er vanskelig å si, men det er ikke vanskelig å se at dere bryr dere om hverandre i alle fall :-) Viktig å ta vare på det man har og se positivt på det man får lov til å oppleve sammen. Det finnes ingen garanti for noen av oss :-)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits