dagen i går, og hittil i dag.

I går skulle det egentlig skje skikkelig mye,men jeg glemte jo halvparten og stressa litt for mye.
Jeg gikk ned til byen i ett tiden og gikk innom alle klesbutikkene nesten for å finne en pynte-topp til den 26 (et'års dagen til meg og marius). Og -Ja, jeg kjøpte antrekk til den dagen. Det er ikke bare en vanelig dag for meg. Men selvfølgelig fant jeg ingenting. "Prøv Risør først", finner ingenting og drar til Arendal. Eh, ikke akkurat men pleier å være slik. Jeg gikk inn på Only etter masse slik og ikke noe velykket. Og der fant jeg en litt baggy genser som Malin har. Og den var skikkelig skjønn, men selvfølgelig kom en kjærring og rappa den rett forann trynet på meg. JA. Og siden det var 70% på hele den STORE butikken, hadde de selvfølgelig bare large og 2xlarge igjen. umf. Men det ente opp med at jeg fant en kjole på butikken ovenfor, som nesten gikk til knæra for 130kr. Halvpris og et kupp spør du meg. Også fant jeg en bikini. Hah, jess. bikini. 20kr på Only, så jeg ikke tom hendt ut derfra.kuppkuppkupp Men ikke med dt jeg hadde sett for meg. Hvertfall, her kommer bilde av både kjolen og bikinien. Men kjolen ser bedere på, ha. ikke la oss snakke om bikinien. omvendt der. Neida. picture;

cimg3915
cimg3914

Jeg likte de tre greiene på bikinien, og som alle sandre sider. "Ja, det var jo litt av en farge på en bikini .." Men, care? Er det jeg eller de som skal gå med den? Egentlig så er det bare mamma jeg snakker om her. Etter å ha gjordt et par vinter kupp, gikk jeg inn til Ina og var der en halvtimes tid. Og etter det gikk jeg ned på Briwi til Camilla og snakket litt med henne. Heah. hun er søt. Men selvfølgelig glemte jeg gaven hennes, og jeg glemte å gå innom etter på. Siden jeg sa at jeg og Marius skulle komme innom, men I forgot it ;( Etter å ha møtt Marius gikk vi inn på vidioen, leide en film (welcome home roscoe jenkins). Kjøpte mat og milkshake, og gikk opp til meg.

Senere på kvelden så vi filmen, var ikke så værst den. Etter at Marius dro sovna jeg med en gang nesten, etter en halvtime elns. Drømte en litt trist drøm i drømmeland. Vil ha bestevennen min tilbake. Åh, neste gang skal jeg gå opp til deg og banke på døren.

Men hittil i dag har jeg spist familiefrokost, som vanlig på en søndag. Ryddet litt på rommet, sett på tv og data'n selvfølglig. Nå vurderer jeg å koble til Play Stationen og spille The Sims. Hah. hmf.


uten navn

Én herlige kommentar

dorthe

11.jan.2009 kl.13:57

søt kjole

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits