Søndagskveld, ikke fiasko. Nei!

Stemmer. Denne kvelden ble helt annerledes enn det jeg hadde trodd den kom til å bli. Marius skulle ta halv åtte bussen i dag, dvs. en buss tidligere enn vanlig fordi han skulle spille wow med en kompis. Men det var ok, bare et par timer tidligere. Vi gikk nedover til byen etter å ha kos oss litt her hjemme. Slik kjærester gjør, ligger å kysser, koser, ser på tv osv. Hadde det hvertfall veldig koselig! :) Vi gikk ned til litt føre seks, for å rekke å levere filmen vi lånte i går. Den må leveres føre seks, så hadde ikke store valget. Vel, vi bestilte nuggets og to milk shakes og gikk videre mot brygga for å levere jobbsøknadden min. Håper på full treffer der, for den var jævelig bra! Må skryte, være selvopptatt. men. Jeg har en hemmelighet. Og den røpes ikke, bare min og Sara sin. Ha, nå skjønner dere sikkert ingenting så tilbake til dagen min. Etter det gikk vi opp på kinoen og jeg smøg til meg dådyrblikket og spurte om vi skulle på kino, Max Manus. Og ja, uten tvil fra han og vi endte opp i kinosalen. Det var koselig å sitte der med han. Veldig koselig.

Etter kinoen var det tyve minutter til bussen gikk og vi gikk neddover mot byen. Nede på Hjørnet kommer et skrikende menneske med huet ut av bildøra ropene. " KATRINE ". Helt ærlig, så trodde jeg det var Malin. Som hadde fått i seg litt vel mye godteri, men så var det Katharina. Og det var koselig å se henne, hun har vært vekk så lenge.

Etter å ha hilst på henne gikk vi videre og inn på brygga igjen, for å ha et glass vann. Så kom bussen, hjem med Marius og her er jeg. Oppe i stua i sofen med Mamma. Om ti minutter er jeg nede på rommet mitt og er på vei til å skru på tvn mens jeg krysser fingrene for at det et hannah montana.

maxmanus

Btw. Etter at vi hadde sett filmen endte jeg opp med 8 kjente skuespillere og 2 halveis. Vet jeg har sett dem før. Bla. To fra filmen "Uno", Mannen som elsket yngve, Hun i fritt vilt som sitter å rå kliner i baksetet og som er dummere enn et brød. og noen resten. I så fall UTROLIG BRA FILM!

og enda en ting. Jeg er dritt lei krig. Gaza'faen. Javel? Slutt å ødelegg Oslo hvertfall. NFN, herregud.

natta blogg lesere og fordomsfulle tullingeruten navn

2 herlige kommentarer

Thea Marie :-)

11.jan.2009 kl.22:24

Har du sett max manus? :)

Karro

12.jan.2009 kl.15:11

Max Manus er årets beste film! uten tvil. den er døds bra

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits