Kjærlighet, hva er kjærlighet?

Hva er egentlig kjærlighet? Er det når to sier de elsker hverandre? Vil det da si at hvis ei finner en fyr og de sier elsker hverandre etter to dager, ikke har møtt hverandre engang. At det er kjærlighet? Eller når man har vært sammen i et halvt år? Er det kjærlighet selvom? Jeg tror ikke alle som har vært sammen i et halv år er kjærlighet, ikke et engang. Eller? Hva er det jeg egentlig snakker om da? Man kan rett og slett ikke beskrive kjærlighet. Det er noe man bare kan merke selv på en av de merkeligste måter.

Jeg mener at jeg og kjæresten min er ekte kjærlighet, men hvis en spør hvorfor. Vet jeg ikke helt om han/henne kan få et like gyldig svar. "Veel, fordi vi
elsker .. " Elsker? Hva vil det si å elske en da? Og når i alle dager vet man at man elsker en? "Man bare vet det." ville kanskje flere ha svart der. Men kunne du forklart det da? Dette er vanskelig. Men alle "opplever" det. Hvis man skal tro alt man hører da. Jeg gir opp.


elsker deg marius, kjæresten min
heart1
uten navn

4 herlige kommentarer

majep93

12.jan.2009 kl.15:10

Kjærlighet ? jeg vet faktisk ikke selv.

camilla

12.jan.2009 kl.15:24

Etter og kjent hverandre i 4 måneder, med krangling, blitt bestevenner, sett hverandre 2-3 ganger i uken og skravla på melding og sms, ble sammen og etter noen uker sa han at han elsket meg.Men dem som ikke kjente hverandre godt før forholdet, og sier det etter 2 uker er teit.

12.jan.2009 kl.15:34

Tror egentlig ikke det finnes noen fasit. Hvis noen sier at de elkser hverandre etter to uker. Hvordan kan du da vite at de faktisk ikke gjør det? Kan hend at det er ekte selv om ... kommr jo ikkke ann på måndene. men følelsene. er du ikke enig ???

KATRINE PEDERSEN:

12.jan.2009 kl.15:35

Jo, halveis enig. men ikke helt DU .

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits