tanker, du vet ikke hvilkene.

Jeg vil skrive, men aner ikke hva jeg vil skrive om. Det er så utrolig mye oppi hodet mitt som hadde vært deilig å fått ut, men er nok folk som leser denne bloggen som ikke skal ha greie på ting, eller vite noe som helst om det. Sev om de kanksje har en anelse, de burde hvertfall.

Dagene fremover kommer til å gå som rene skoledagen. Man vet hva man skal i den og den timen. Matte i første, naturfag og slik fortsetter det til endelig dagen er over. Slik blir det med meg også fremover. Til helgen skal jeg til besteforeldrene mine, helgen etter der kommer kanskje Sara. Også må jeg møte Camilla den helgen. Etter det blir det nok en liten kjæreste helg. Og da er vi i februar. Vannmannesn mnd. Eller vnaksleig månde. Kjæresten min har bursdag da og jeg vil så veldig gi han noe spesiellt. Han ønsker seg penger til tatovering, men vil liksom ja. Vet ikke helt. Men slik som det høres ut, blir den tatoveringa skikkelig fin. Så kanskje penger, gaver til gutter/kjæresten er jo så innmari vanskelig! Tips? Hmf, dessuten er jeg dritt lei alt som heter Skole allerede. Vi har naturfag prøve i morgen, den ditcha jeg fotballtreninga for. Noe som det kanksje ikke var verdt, har jo ikke begynt enda en gang. Men etter forje trening var ikke fotballen mye å skryte av. Dessuten har jeg stort blåmerke på beinet etter den treninga, orker ikke gjøre det værre. Noe som sikkert ville ha skjedd med tanke på at jeg er keeper.

Savner kjæresten min. Ja, det gjør jeg også. Han bare forsvant fra msn. Så vet ikke jeg. Stikker snart jeg også, den prøva irriterer meg. Men jeg må gå opp i fag. Fikk 5- på forje naturfag prøve. Vil ikke ha noe 3'er nå.


Gi meg et tema å gruble på, bare alt annet enn Gaza og krig!


uten navn

2 herlige kommentarer

Benedicte

12.jan.2009 kl.18:23

el-biler er nie du kan tenke på ;Pi fremtiden kommer det til å være mange flere miljøvennlige biler rundt om i gatene ;O hoho

Benedicte

12.jan.2009 kl.18:23

noe* du kan tenke på

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits