5 veier til en mere positiv tankegang

Nå fant jeg nå skikkelig innteresangt! Jeg som er litt pms i det siste tror jeg kunne hatt godt av disse tipsene. Andre som også kunne hatt bruk for disse?


Teorien om at vi kan påvirke humøret gjennom måten å tenke på er ikke ny. Bøker og artikler skriver om å ?tenke positivt?, men det viser seg at mange sliter med å overføre teorien til praksis.

Men faktum er at det er fullt mulig å påvirke livet ditt i en lykkeligere retning ved hjelp av tanker og handlingsmåter, og i mange tilfeller vil det faktisk kunne fungere som et antidepressiva!

1. Vær nysgjerrig
Nysgjerrige mennesker har lettere for å finne mening og glede i hverdagen. Forsøk å interessere deg mer for andre mennesker og ting rundt deg.

2. Tenk fort
Det høres kanskje merkelig ut, men langsomme tanker er grobunn for depresjoner, ifølge den svenske psykologen Alice Domar. ? Prøv hjernetrim, la hjernen prøve seg på ting den vanligvis ikke gjør, og opplev at humøret stiger, foreslår hun.

3. Si takk
Å uttrykke takknemlighet gjør underverker for humøret! I tillegg sprer du god energi til avsenderen, hvilket vil gi deg god energi tilbake.

4. Forandre tankene dine
- Hjernene våre er som en cd-plate, som ofte gjentar negative tanker, sier Alice. Tenk over hva du egentlig tenker, og hva de gjør med deg. Når du er klar over kilden til den negative tankegangen, er den lettere å snu. Erstatt negative og destruktive tanker med smartere, som inneholder flere positive vibber, og vil gi deg mer tro på deg selv.

5. Aktivisér deg
Gjennom å være opptatt med konstruktive aktiviteter, som for eksempel trening eller lesing, hindrer du deg selv i å gjenoppta gamle tanker og uroe deg for fremtiden. En nyttig måte å holde den positive ?boosten? igang!


men for at alt skal bli 100% tror jeg mange må forandre seg, og slik blir det jo ikke. men kan prøve å gjøre det beste ut av det. går så inn på meg hvordan alle er i det siste nå, dere andre ikke. seriøst.


uten navn

7 herlige kommentarer

Mari Eirin

12.jan.2009 kl.19:45

takk for tips ;D

Tea Jenssen :3

12.jan.2009 kl.19:46

Haha, gode tips =P

Charlotte

12.jan.2009 kl.19:48

(y) jeg trengte dem også !

Ida

12.jan.2009 kl.19:48

Smarte tips!:)

mona høie

12.jan.2009 kl.20:41

SV: Tusen takk :D det var du også!:)

JUNE

12.jan.2009 kl.20:56

Gode tips ;)

JUNE

12.jan.2009 kl.23:10

Jeg synest virkelig dette innlegget er bra, for det er så mange som må begynne å tenke mer positivt!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits