skolestress, ikke bare jeg som er lei vel?

I går så var jeg hjemme hele dagen for å pugge til prøve vi skal ha om ca. en time. Karbondioksid, PVC, C2H4 osv. Det er skikkelig vanskelig, og jeg får det virkelig ikke inn ;( Men nå har jeg bestemt meg for å ikke tenke at jeg må klare det, heller bare la det gå som det går. Også kanksje når jeg ser på det som står der som kommer det opp flere ting. Men burde hvertfall holde meg unna treeren. Gjorde alle oppgavene til stykke, dvs. skrev ut ti a4 sider i arbeidsboka. Alt dette bare pga. en femmer! Vil holde på den ;( De setter stand karakterer på torsdag elns, også får vi karakterboka for dette halvåret på fredag. Tror jeg har gått en karakter opp på det meste, men er litt spent på gymmen. Tror kanskje jeg går ned der. Jeg er så dritt lei dette skolepresset. Og utover våren begynner vi jo med eksamer ogsånn. Må søke skole, siste året og rett og slett skikkelig skjærpings!uten navn

3 herlige kommentarer

kristelin

13.jan.2009 kl.07:59

Bra blogg ;D

Marita Gundersen

13.jan.2009 kl.09:26

sv: sant, vurderer og kjøpe begge, men prøver og kjøpe minst mulig kjoler for jeg bruker de nesten bare engang , iallefall på fester.

MEN kan bruke hvite kjoler til sommeren osv så mulig jeg gjør det.

Marita Gundersen

13.jan.2009 kl.09:27

btw, er skolelei jeg også, selvom jeg bare har gått ca 2 uker på skolen så vil jeg ha evig ferie :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits