Sommerjobb for første gang, cv hjelp?

Hver eneste sommer så er det slik. "Nei, tar det til neste år", "Drøyer til neste sommer da skal jeg ha sommerjobb". Men i år så er det nok, ikke noe "til neste år". Men nå, i går. Jeg skal begynne på videreående og har aldri hatt en eneste sommer jobb. Sikkert ikke den eneste, men i år vil jeg ha som dere sikkert har skjønt.  

Jeg har allerede levert en søknad, men både mamma og en av de herlige besteveninnene mine annbefalte meg å sende inn flere. Så jeg sender inn to. Nå skal jeg skrive til en matbutikk hvor mamma og andre kjente jobber. Håper jeg får jobb der, eller av den andre søknaden min. Men noen som vil hjelpe meg? Hva er smart/bra å ha med i en søknad til en dageligvare butikk ?rema1000
ps; er ikke hjemme så får ikke den herlige underskriften min. høhø
Katrine Pedersen

2 herlige kommentarer

Emilie M

13.jan.2009 kl.23:02

sv; Tusen takk! Jeg fikk sommerjobb første gang i fjor, på en restaurant, men jeg sendte ikke inn søknad en gang. :p

14.jan.2009 kl.15:56

Lykke til med sommerjobben ;)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits