12 ting du kanskje ikke viste om meg.

01. Jeg har sluttet å bite negler.
02. Jeg har hatt kjæreste i ca et år nå.
03. Liker ikke komper.
04. Er Hannah Montana fan!
05. Slekta mi stammer fra Vegårshei.
06. Bodd på landet nesten hele livet.
07. Jakt og fiske er gøy.
08. Har en bestevenn på snart 18.
09. Har aldri hatt sommerjobb.
10. Håndball er kjedelig å spille, men gøy å se på.
11. Klarer så vidt å løfte 30kg i benkpress.
12. Har spilt fotball i 4 år, men aldri tatt en corner.

Hvor mange viste du?


uten navn

6 herlige kommentarer

Edina

15.jan.2009 kl.03:06

4:O

KATRINE PEDERSEN:

15.jan.2009 kl.07:16

høhøhø (h)

Anonym

28.jan.2009 kl.08:15

ehhm, aldri hatt sommerjobb? Jakt og fiske er gøy, veit jeg vel.. Noen ganger frister det å dra opp hagla og bare skyte!!har du jegerprøva??:S

Katrine

28.jan.2009 kl.14:45

"anonym" : aldri hatt sommerjobb nei :) haha, har ikke jegerprøva nei. men kan jo være på jakt fordet om, bare ikke skyte :)

Anonym

29.jan.2009 kl.05:56

hehe, jaja.. men enda bedre når du går der med børsa i hånda, og har sjansen til å skyte hvis det kommer noe;)..er du ikke 15 år a? da burde du jo hatt sommerjobb.. da jeg var på din alder hadde jeg fire jobber om sommeren og 3 ellers i året.. skaff deg jobb, det kan hende du lærer noe og er en fin erfaring å ta med seg videre i livet.. også kan du jo tjene egne penger til den gensern du ønsker deg=P

Katrine

29.jan.2009 kl.15:02

Hehe, joda. Ja, jeg er 15. Men hver sommer har det liksom vært sånn "I år skal jeg ha sommer jobb" og når sommeren kommer har jeg alltid sakt "orker ikke, tar det heller neste sommer". slik har det vært i to år nå, men i år skal jeg ha jobb :) Har sendt inn søknad på et utested, også har jeg skrevet en til en matbutikk. Men hvorfor er du egentlig anonym? :) Hahah, ja. Har planer om å spare penger til den ;)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits