Skummelt å gå fra Mjåvann!

I dag var jeg hos Marius, igjen. Geir ringte meg klokka to og sa at jeg kunne til Tvedestrand alliavell. Dermed måtte jeg ned til den uber'kule stefaren min på Statoil og få penger av han til bussen. Heldigvis rakk jeg to bussen og var i Tvedestrand klokka tre. Gikk innom kiwi og kjøpte litt godteri til oss.

Hjemme hos Marius lå han syk i senga, igjen. Veldig dumt egentlig. Jeg som heldbredra han i går via. en natta melding ;-p Hos Marius spiste vi masse god mat og kake. Faren hans hadde bursdag i dag og det var koselig.

Ellers så vi på tv ogsånn. Har det utrolig koselig med Marius for tiden. Vi har det seriøst bare kos. Blir ikke sure på hverandre eller noe. Elsker å være med han. OG håper han snart blir frisk. Vil ikke at pus skal være syk ;(

På vei hjem og bort mot bussen møtte jeg en høy ekkel man, med langt guffete langt grått hår ned til skulderene. Han gikk med en stor hund i bånd ved siden av seg. Rotweiler, eller ossen det skrives. Og de hundene er skumle. Marius har skremt meg litt der. Jeg gikk forbi dem og han mannen kikkt skikkelig ekkelt på meg. Følte som om han kikket meg i nakken hele tiden bortover sletta og begynte å gå fortre. Men plutselig stoppet han og forsvant ut av syne. I det gikk jeg rundt en sving og da bjeffa det skikkelig sint forann meg. Og jeg skrek til og fikk helt sjokk. En svær sjefer kom løpende og knurrende mot meg. Jeg ble jo liv redd. Og han gjorde det to ganger! Heldigvis var det en eldere dame der og roet han ned. Hun bare lo av meg, men stakkars lille meg var jo livredd ;(

Da jeg hadde gått igjennom gå gata møtte jeg Ine og et par andre. Vi sto og snakket en stud, til jeg gikk inn på Kiwi for å pante flasker (brukte opp busspengene hjem på godteri til meg og marius). Etter det gikk jeg bort til ruten. 2 minutter etter at jeg kom dit, kom det noen andre og. Helt ukjente personer.

Jeg satt litt lenger vekk fra dem men hørte godt hva de sa. Det var to jenter og to gutter. De begynte å snakke om hajs og noe med at de hadde fått i seg "litt for mye". Etter verdt begynte han ene å snakke om meg. "Hun random jenta der borte ser egentlig ganske smart ut da". Jeg begynte å le for meg selv, noe de andre la merke til. Plutselig begynte de å snakke til meg om hva jeg hadde gjordt hvis noen hadde kutta over pulsårene sine osv. Hva jeg ville gjordt, hvilken skole jeg gikk på ogsånn. De trodde jeg gikk på Helse og Sosial, haha. Men, det viste seg at jeg var litt fordumsfull. De var hyggelige alle sammen. Hun ene jenta var fra Oslo, han ene fra en øy på utsiden av Lofoten og de to andre fra Sandefjord. Hah, og btw. Han ene som snakke skikkelig mye hadde vist prøvd å ta selvmord i går osv. Tror han egentlig var full. ingen anelse om hvem de var.

Bussturen hjem var lang og kjedelig. Gikk av på Rema men kom litt for sent så jeg ble sittende på utsiden og vente på at mamma skulle bli ferdig. Og her er jeg nå :)


uten navn

Ingen herlige kommentarer

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits