Kjæresten min er mye bedere enn din

Tenkte jeg skulle skrive litt om gutten min. For han er veldig viktig for meg og dette er min personelig blogg hvor jeg skriver om meg evt.a. Og når det gjelder meg, ville ikke jeg vært den jeg er uten han. Jeg og Marius har snart vært sammen i et år. Den 26 Januar. Og dermed kan jeg trykt si at dette er en gutt jeg elsker.

Marius har en helt utrolig personelighet. Vet om noen som har dømt han feil, og de kan ikke helt settes ord på. Å ha sine egene meninger tenker du kanskje nå? Er ikke sånn sett. Men personer som ikke kjenner han, trenger heller ikke si noe om han føre de vet noe. Men Marius er en utrolig gutt som bryr seg om alle og alt. -possetivt. Han er søt, omtenksom og hjertevarm. Har aldri møtt en gutt som han, og det er ikke noe jeg sier fordi at han er kjæresten min. Men noe for å fokusere på virkeligheten, jeg mener det. Vinter, vår, sommer og høst. Sol og regn. Tårer og latter. Jeg har opplevd så utrolig mye med deg. Det dreier seg ikke bare om en ting, men alt annet også. En perfekt dag for meg kan være å ligge i senga å se deg inn i øynene. Du aner virkelig ikke hvilken lykkelig jente du gjør meg til, Marius.

Etter at jeg traff deg har masse blitt forandret rundt meg. Både venner og andre ting. Det er godt å ha deg når ting ikke alltid er så lett som alle andre skal ha det til. Du stiller alltid opp for meg og har en trøstende armkrok jeg har benyttet mange ganger. Både i store og små tilfeller. Jeg vet at forholdet vår ikke alltid har vært en dans på røde roser, men tanken på å gå fra deg har aldri vært i nærheten. Kan adri tenke meg det. Du er en gutt jeg vil dele resten av livet mitt med, noe jeg tror vil skje. Vi har det jo så fint. Ingen av oss har hatt det slik før, ekte kjærlighet.
Jeg syns du er verdens kjekkeste gutt, med verdens søteste smil! Jeg elsker å høre den varme stemmen din og kjenne de gode hendende dine rundt meg. De herlige kyssene dine, når du stryker håret mitt bak det ene øret, ser søtt på meg, smiler og kysser meg i pannen. Da går det ikke ann å telle sommerfuglene i magen min, de kribler over alt. Fryder av glede og lykkelighet. Ingen andre jenter er lykkeligere enn meg, fordi det jeg som har deg.

Hadde jeg hatt et valg her i livet, om å beholde gutten min for alltid eller ha en uendelig penge formue og få hva enn jeg vil ha. Så ville jeg ha valgt deg. Vil være kjæresten din for alltid. Gifte meg med meg, bo med deg, få barn med deg, sove med deg, dusje med deg, ta oppvasken med deg, dra på familietur med deg og rett og slett bare være jenta de for alltid. Om vi så måtte bo på gata. Spiller ingen rolle, det er deg og meg som er det viktigeste! Det er det som betyr noe. Du er virkelig sola i livet mitt. Om jeg så hadde hatt universett som papir og havet som blekk, kunne jeg aldri hatt nok ord til å beskrive mine følelser for deg. Det er så lett å bare si elsker deg. Men jeg vil så gjærne at alle skal forstå hva elske er. Hva de ordene betyr når jeg sier de til deg!

Jeg har så mange fine minner med deg. Den gangen i fjord vinter når du rulla ned et fjell i snøen, når vi bada i Mjåvann (som ikke bare er èn gang), båtturer, da du og jeg hadde en vill moped tur rundt Mjåvann når de nye hvite skoa mine ble skikkelig skittende, familiestunder, nyttårsaftner, kinoer, alle gangene vi har spist ute, julafter, når du "banker" meg, påsken i fjord når jeg trodde at mitt påskeegg var stort helt til jeg fikk se ditt, alle filmstundene, sverigetur, da vi var i badeland i Bø, overnatting hos besteforeldrene mine, hunde turer, Skjærgårds, bursdager, fester, bilturer, disney channel, alt godteriet, barnevaktsitting, alle gangene du har kommet inn vinduet mitt om natten, når jeg sov hos deg, osvosv. Det er så mye. Mye bra og fint.

Marius Smeberg, ingen kan forandre mine følelser for deg. Noe kan, men det er utenkelig. For da måtte du ha gjordt noe grusomt mot meg og såra meg skikkelig. Men det vet jeg at du aldri ville ha gjordt mot meg. Og jeg ville aldri gjordt noe slikt mot deg heller. Gleder meg til hverdag jeg har sammen med deg, de er så fine. En ting må du alltid huske gutten min. Jeg vil alltid være her for deg. Du er det beste som noen gang har hendt meg og jeg kan ikke tenke meg å dele livet med noen som helst andre. Jeg elsker deg virkelig. Elsker deg ubeskrivelig pusimusien min. Jenta de for alltid gutten min!

cimg3022
uten navn

10 herlige kommentarer

camilla

15.jan.2009 kl.07:35

Så utrolig søte dere er !

Liv Myren

15.jan.2009 kl.07:36

Så søtt. Jeg har også vert sammen med kjæresten min i 1 år. Den 18 januar. :)

Sandra Marie

15.jan.2009 kl.15:11

Så søtt!! :D

15.jan.2009 kl.22:06

herregud, dere er så herlige sammen!

OdaMaria

21.jan.2009 kl.16:47

herlig bilde:)

dagny smeberg

13.mar.2009 kl.10:59

hmmmmmmmmm inn vinduet på natten hmmmm håper dere er et av de få tilfellene som kommer til å være sammen for bestandig.....veldig glad i deg .Ønsker deg som min sviger datter . Stor koz fra meg

marius smeberg

15.mar.2009 kl.23:13

elsker deg

KATRINE PEDERSEN:

18.mar.2009 kl.14:27

Camilla og Anonym: tusen takk : )

...

07.jan.2010 kl.21:27

jeg ville bare si at dere e kjempe heldige og ta vare på det dere har, eg har vært sammen med kjæresten min i 3 år. jeg ønsket at hun ville vise meg at hvor spesielt jeg er og alt sånn fine ting, ser ut at hun har glemt alt dette her. men men , håper dere e lykkelige mange år framover. jeg er en gutt og mange jenter syns gutter ikke har følelser. men det har de veldig godt, og ville bare vise at gutter også liker det jævlig godt å bli sett og elsket og at de føler seg spesilet noen ganger.jeg elsker kjæresten min utrolig mye og vil liksom oppleve det vi hadde for 2 år siden. det var så nydelig på en måte.
dere e så søte sammen
kos dere og ta vare på dere selv :)

Katrine

16.jan.2010 kl.00:01

anonym: Ja, det skal jeg vettu :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits