Skoledag

Jeg liker egentlig ikke torsdager. Selvom jeg gjør det. Torsdag er luedag (vi strikker lue på skolen), og i dag skal jeg bli ferdig! Hadde nok vært det allerede, hvis det ikke hadde vært for at jeg somla vekk en hel time sist torsdag. Også er det fotballtrening i dag. Har ikke vært på det siden sist torsdag, så i dag må jeg. (Har trening på mandager også, og det var den jeg ikke var på).

Nevnte ingenting om skoledagen i går, ikke at det er så mye å si heller. Men jeg fikk 4/5 på engelsk fremføringa :) Egentlig ville hun gi meg 5, men jeg hadde litt problemer med uttalesen på et par av ordene. Høyere enn forventet var det hvertfall. Og i morgen får vi tilbake naturfag prøva. Er skikkelig spent på den.

Drar til skolen om 20 minutter, så er kanskje på tide å stelle seg. prækast


uten navn

Én herlige kommentar

mia

15.jan.2009 kl.15:52

sv : jeg synes det var utrolig at jeg ikke begynnte å grine :-p har alltid vært redd sprøyter jeg. men det har visst forandret seg :-D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits