Hard fotballtrening

Seriøst, syns synd på de lagene som skal spille mot oss. Kan fort brekke et bein eller to. Jeg syns det er litt vilt, men har tenkt til å begynne å gå harde i, alle klager jo på at det er det jeg gjøre så. okei ? Hvorfor ikke. Har en tendens til å si unnskyld osv. Må vel slutte med det og, for får ikke noe tilbake for det. Hvertfall, GLAD FOR AT JEG HADDE LEGGBESKYTTERE I DAG! hømf, også har vi cup inne i hallen den 14 februar, men vet ikke om det er slik at hvem som helst kan komme å se på. Håper det blir sånn :)

I morgen skal jeg til besteforeldrene mine, så der blir jeg hle helgen. Dvs. null blogging.

Spiller du fotball, eller er det bare dritt?gammelt bilde av slik fotballaget en gang var, sjuende/åttendeklasse tror jeg.
dsc00382
uten navn

8 herlige kommentarer

♥ Kine Emelie

15.jan.2009 kl.21:31

jeg spiller fotball. bra blogg :- ))

Amalie Meinhold

15.jan.2009 kl.21:39

haha :p ? har ikke sett noe tv2 hjelper deg, jeg. Snakket de om noe lignende der?

June Merethe

15.jan.2009 kl.21:58

Møtte han på nettby for noen timer siden :P hehe

Solveig Gavin

15.jan.2009 kl.21:59

Sv: Ja, Død Snø burde du se! Men jeg anbefaler deg en ting, - og det er å ikke spise noe mat før du ser den filmen. Det er en del ekle scener i filmen, og er du som meg - så kommer du til å brekke deg :p Tro meg, jeg hadde vært på Bella Napoli med en venninne og spist kebab før filmen - og når filmen var ferdig og jeg skulle dra hjem, så var jeg sykt kvalm! Både jeg OG venninnen min. :pEnten så var det maten som var dårlig, eller så var det bare at filmen var ekkel. Hva tror du? x)

Solveig Gavin

15.jan.2009 kl.22:21

Sv: Ja, vil iallefall tro det. :p Ja, det burde du virkelig! Du kommer til å få mange tårer i øynene, du kommer til å skvette, og du kommer til å le hysterisk. Absolutt verdt pengene!Nja, delvis. Det er bare ''figurer'' fra 2. verdenskrig som skal drepe hovedpersonene i filmen, men har igrunn og bunn ''ingenting'' med 2. verdenskrig å gjøre - du blir ikke særlig klokere av å se filmen på 2. verdenskrig - om du skjønner?Men jeg er dårlig å forklare, jeg har helt sikkert misforstått - les omtalelsen av filmen, du forstår sikkert mer av det enn preiket mitt! :pMen se den!

theaukkestad

15.jan.2009 kl.23:03

takk :DD hihi

Benedicte Pedersen

16.jan.2009 kl.17:30

Hold meg til handball ;)Kul blogg ! :)

Mia

16.jan.2009 kl.21:20

Vi kommer til å eie dere :p Tvedestrand (y) haha

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits