det er bra å ha en kjæreste

dsc06196dsc06197
to "orginal" bilder av meg og marius. var hos han i dag, dro dit 11.20 sammen med katharina som skulle til arendal. hun er den flinke fotografen btw. ork skole med slitt folk som man er lei av, da liker vi heller de i tvedestrand. neida, følte meg ikke helt bra i dag uansett. jeg og marius hadd det kjempe koselig. men det er jo en liten ting, men det vet du selv marius, og de nærmeste. og det glemmer vi. ellers hadde jeg en kjempe kos dag. og bildene kom i orginal fordi at jeg ikke fikk lastet opp dem som var redigerte. ellers så begynner jeg å ikke være sur mere, det går heller over til trøtt.


vil du se de andre bildene og disse redigert er det bare å stikke innom nettby profilen katrine93

4 herlige kommentarer

Laila

20.jan.2009 kl.01:02

Nei, det er BEST å ha en kjæreste:)

Amalie Meinhold

20.jan.2009 kl.01:05

Det er bra å ha en kjæreste :-D

Amalie Meinhold

20.jan.2009 kl.01:05

Hvor lenge har dere forresten vært sammen?

odamaria

20.jan.2009 kl.01:06

misunner deg for å ha kjæreste! :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits