kjærleik, ikkje ein bok om rosar

dsc00060 1 Bare så du vet det, så er du det beste som noen gang har hendt meg. Vet jeg bare er 15 år og at det er mye som skjer da. Men jeg har virkelig funnet den rette nå. Og det er jeg skikkelig glad for. Du er sola i livet mitt pus, og bedere kunne jeg ikke hatt det. Du er utrolig kjekk, ov en herlig gutt som stiller opp for alle, nesten. Jeg vet at uansett hva som hadde skjedd, kunne du aldri ha såret meg med vilje på noen som helst måte. Om en uke til, har jeg vært jenta de i et år. Og den dagen er noe jeg ser frem til. Da driter vi 100% i fotballen og har en skikkelig kjærestedag. Du vet jo overaskelsen du skal få av meg, så dårlig som jeg er til å holde ting hemmelig for deg når det gjelder overaskelser, ellers vet du jo alt. Bokstavelig talt alt. Men det er jo fint, er et slik forhold jeg vil vi skal ha. Ble så glad i dag når du sa at du er så glad for akkurat hvordan jeg er og at du kan si alt til meg, uten å være redd for at jeg kan ta det feil Selvfølgelig er det noe jeg kan ta feil men det vet du jo selv hva er. Men slike andre ting som kanskje andre sippende jenter ville ha tatt helt feil. Du skjønner hvertfall hva jeg mener. Savner deg skikkeliig nå, selvom jeg har vært med deg i hele dag. Håper jeg får vært med deg i morgen. Du må alltid huske at du betyr alt for meg og at jeg aldri kommer til å gå fra deg, hvorfor i det hele tatt finne på å gjøre noe slik når jeg har det så perfekt? Ingen andre jneter har det like fint som meg. Hvis jeg får bestemme. Du er jo den beste gutten i hele verden, i mine øyner. Og i min blogg. I mitt liv. Jeg blir aldri lei av deg, og smilet ditt. Det er så søtt. Og hvertfall latteren din! Helt herlig. Virkelig. Jeg elsker den, akkurat slik som jeg gjør med resten av deg og personeligheten din. Er glad for at du er akkurat slik du er. Ikke en fjomp som vil være som alle andre, men Marius Smeberg. Kjæresten min. Kjekke kjæresten min. Gud å fin du e. Elsker å være i armkroken din, virkelig. Kan ikke se for meg et liv uten deg gullet, det ville ha vært skikkelig tumt. For du er en stor del av meg og en som ikke svikter. Personelighet av gull og ikke noe falskhet. Marius, jeg elsker deg virkelig ubeskrivelig høyt. masse suss fra jenta de, alltid din. husk det pusimusi. <3

2 herlige kommentarer

oda

20.jan.2009 kl.01:30

så søtt

KATRINE PEDERSEN:

20.jan.2009 kl.01:30

<3

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits