lenge leve bukser

Klart, alle har sin egen mening. Men man skal ikke alltid si den høyt, eller?

En av besteveninnene mine er ny forelsket, her om dagen kom hun i buksa til den nye typen på skolen. Der fikk hun mange blikk og kommentarer på seg, men faen. Greit at man har sin egen mening, men man skal ikke alltid trøkke den opp i trynet til folk, eller? Kjenner du deg truffet, ja da er det kanskje et tegn på å skjerpe seg litt. Jeg syns egentlig hun var litt søt jeg, løper rundt der nyforelsket og bare smiler. Kan hun ikke få gå med det hun vil da? Hadde kjæresten min hatt en bukse som kanskje ikke helt falt i smak hos alle, så kunne jeg ha gått med den bare fordi at det er han sin. Og fordi at jeg likte/liker den selv. Jeg syns slike folk som må hyle ut dritt om èn person forann 20 andre når vedkommende er der, er slemt. I det hele tatt å bare gjøre det. Hvis en av jentene i klassen hadde på seg et ikke så pent klesplagg, hadde farget håret eller noe vedkommende sa. Så kunne jeg ha sakt det til kjæresten min og de nærmeste vennene mine, men å hyle det ut for hele verden. Nei, det fins grenser.

Dessuten, folk er skikkelig forskjellige. Noen er også altfor fordomsfulle, alle kan være det. Da snakker jeg også om meg selv. Men noen er ille, og det ser ikke jeg på meg selv som :) Innbilsk, nei. Fakta, kanskje. Kjenner du meg godt nok føre du motsier meg, hmf. nei. Men tilbake folk er forskjellige og har hver sin klessmak. Jeg har en knasede rosa bukse, som ikke alle syns er like fin. Men shit au, er det de eller jeg som skal gå med den? Stemmer. Så hva er problemet til enkelte? Jo, noen kan rett og slett ikke la vær å trøkke ned på andre.

Det var en gang en som sa til meg at det innebærer misunnelse og sjalusi. Kanskje. Man blir i hvertfall ikke noe bedere selv. En annen ting jeg har lakt merke til er at folk som holder seg litt i smug egntlig er veldig hyggelig og greie. Mens andre som er litt mere "populære" og selvgode er litt mere nebette og selvopptatte. Tror de er så himla gode. Jeg snakker ikke dirkete om noen, men slik det er noen steder og som jeg har hørt av andre.

Og klart, dette gleder ikke alle! men noen er sånn, dessverre.

7 herlige kommentarer

Edina

20.jan.2009 kl.02:05

Det er så jævlig unødvening å gjøre det.Den buksa var veldig sånn : WOOOOW! men jeg syns den var kul jeg ;) Og hu får gå med hva hu vil! så til de som driver å hyler ut hva de syns om den buksa kan egentlig bare holde kjeft :) Jeg begynner å bli temmelig lei av visse personer nå! Gaaaaaad!

KATRINE PEDERSEN:

20.jan.2009 kl.02:07

Jeg er helt enig med deg Edina. Alle har forskjellige klesstiler, og takk gud for det. Det er så unødvenig, kjenner jeg begynner å bli sur igjen vet du :-p

Talina Wessel

20.jan.2009 kl.02:19

sv: hehe, var egentlig de jeg håpet på dere skullee svare :-) savner deg gamle blonde håret mitt..

Anette Øren

20.jan.2009 kl.02:39

De boksene er knall tøffe :D og folk er så idiot som slår ned folk forde at de skiller seg ut .. det samme med homofile, mange blir slått ned bare forde at de er seg selv.. det gjør meg så sinna og lei meg inni asså..

Mari kit

20.jan.2009 kl.13:21

noen ting er bae unødvendig og si høyt!

Katrine

20.jan.2009 kl.14:18

Ja, og noen føler jeg MÅ si alt høyt :-p

Maria'; D

22.jan.2009 kl.15:26

herregud da, gutteklær(spess om du låner fra typen din) er da tøft det! beste greiene det da: D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits