Kanskje ikke den beste begynnelsen

Hva driver dere med? Jeg kjeder meg utrolig mye. Sitter bare å venter på gutten min som bor i nabobyen. Jeg vil ha mere kommentarer, mere status. Enkelte bloggere skriver skikkelig bra innlegg og slik, mens dem som er "på topp" kan av og til skrive om noe så utrolig uinnteresangt. Hvorfor er de da på topp? Hva er det en bra blogg blogger om? Rett og slett, hvordan klarer enkelte det?

Her om dagen leste jeg på en blogg, og hun blogget skikkelig bra. Men det var liksom ikke noe topp blogg, for alle tydeligvis. Men hva er det som gjør noen bloggere til favoritter? Jeg syns ikke det er sånn drit gøy å lese om hva alle spiste til middag og hvor irriterende det var at bussen kom seinere enn vanlig i dag. Eller er det bare det at enkelte blir opptatt av noens andre blogger, og leser uansett hva som er der? Jeg gidder ikke sitte å lese på en blogg som slettes ikke er noe å lese på! Men hva er det som gjør den til noe å lese da?

hmf, hva er din mening? hvis noen i det hele tatt leser det her.

Én herlige kommentar

Tina

20.jan.2009 kl.22:23

hmm jeg vet faktisk ikke :O haha jeg vet ikke hvorfor jeg bare leser de og de bloggene. Jeg liker blogger med hverdagsting, om det skjer noe spennende i livet deres liksom haha :P Jeg orker faktiks ikke å lse Helene Rask og dem sine blogger haha :P Jeg liker at det er bilder på bloggene også. jeg burker for det meste bilder, for da føler jeg det lir mer intressant :P hihi nei jeg vet ikke.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits