til min største skuffelse :/ like sextasy.

I dag hadde jeg gledet meg skikkelig til å kjøpe meg nye sko, pumps. Men så hadde de ikke min størelse igjen. Ble skikkelig skuffa da, også fant jeg ikke noe annet av klær/sko som jeg kunne bruke pengene mine på. Men, noe fant jeg. Det blir en overaskelse til etterpå. Sara skulle ringe med om 10 minutter, så venter telefon når som helst. Btw. noen av dere som har klippet dere selv før? I så fall, hvordan gikk det? Her er et par bilder av noe jeg vil ha: Selvfølgelig pumps, men også en lacoste skjorte. Det er skikkelig digg å gå i!

chinaproductc20071226202842829922lacostementmarc jacobs pumps


Skjønte du ikke hva jeg mente med sextasy? Joda. Her er to sanger fra East Clubbers: sexplosion og sextasy

5 herlige kommentarer

klinetrine

21.jan.2009 kl.16:34

Det er så utrolig typisk at man ikke finner seg noe når man er skikkelig innstilt på å shoppe. Jeg har i alle fall funnet ut at jeg finner mest når jeg ikke venter det, og spesielt hvis jeg egentlig ikke har penger!

Ida Sletvik

21.jan.2009 kl.16:36

Pumpsene var nydelige! :-)

sara

21.jan.2009 kl.17:50

Vent til jeg kommer du! =D

Sandra Marie

21.jan.2009 kl.17:51

Det har jeg gjort, og jeg anbefaler IKKE å gjøre deet!! :) Jeg måtte til frisøren dagen etter, og da ble det kort... sånn går det når man er sta, og man skal klippe seg der og da.

Oda

21.jan.2009 kl.18:02

Hei snuppa :-) Har sånne sko, hihi. Menne ja, jeg klipper meg selv. Jeg går sjelden til frisøren.Jeg klipper venninnene mine også, mamma og søstra mi! faktiskDet blir bra, ingen har hvertfall blitt misfornøyd, og mitt hår er HELLIG.Men det kommer an på hvordan du er til å klippe da, snuppelure :-D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits