Nytt år, nytt hår.

dsc00217 Fikk masse possetive kommentarer på skolen i dag (eller Kristiandsand),om håret mitt. Kvekker litt når jeg ser meg selv i speilet, men ble fornøyd. Selvgjordt og hele pakka. Var jo på yrkesmesse i dag, og det var skikkelig kjedelig. Men kos å møte flere venner som bor et stykke unna. Må bare tilføye at det er digg å ikke være orange lenger! På yrkesmessa i dag dreit jeg og Linn oss skikkelig ut, vi gikk et par minutter alene for å titte litt, så spurte en eller annen fyr om hvilken klasse vi går i og Linn bare "barneskolen!". Hah, lol så vittig, og ikke minst flaut! Men, outfiten i dag: rød dc hettegenser, mørkeblå dongri bukse fra bik bok, hvit topp fra vero moda, random sokker -rød og svarte. Det hvite hårbåndet jeg har på bildet har Marius strikket til meg. Etters er yttetøyet "uggs" (m, stemmer. ikke ekte, polen random) og den mørkeblå boblejakka mi. Også har jeg på meg hjemmelaget hemp smykke, hvit tråd med røde trepærler i forskjellige størelser. Når jeg tenker meg om er noe av stilen min det som blir sett på som "fjortis", men jeg liker å gå sånn, det er fint

Én herlige kommentar

thea

23.jan.2009 kl.19:26

sv: det ble fint! jeg farga håret mitt brunt, men det ble alt for mørkt..

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits