pedo, pedo, gå din vei, før skolen skyter huet av deg!

Skolen i dag var bare stress, eller egentlig ikke. Vi så film i de tre første timene. "Jeger" elns, hah. Rar film, men søte hunder. Også har jeg har fått masse forskjellige meldinger i dag, både sårende og rare. Jeg fikk litt for mye å tenke på i fjerde time, så da braste jeg ut i tårer og inn på doen. Ida kom løpende etter meg, og jeg vinka Ina ut. Vi snakka om et par ting som hadde skjedd i det siste ogsånn. Jeg fikk gå av læreren min, og slapp dermed de to siste timene.

Også fikk jeg akkurat melding av Ida, om at det hadde vært en pedo på jentedoen i dag! Og at politiet var der nå ogsånn. VI satt jo der, for litt siden ;-o stakkars mann hvis han var der da, måtte høre på alle jente problemne våre. For når vi gikk ut derfra, og et par andre jenter gikk inn dit, kom plutselig alle sammen ut i fra doen. Hah, kanskje det var da de "oppdaget" han? For når vi skulle gå til timen, og jeg skulle snakke med læreren min. Stod en av "sjef" lærerene der. Hah, glad for at jeg ikke var på do i dag (y)

Senere i dag skal jeg være med den søte kjæresten min og ut til Katharina :) Det blir koselig!
Har dere hatt besøk av pedo på doen i dag, eller gjordt noe annet gøy eller? :-p 

2 herlige kommentarer

Edina

23.jan.2009 kl.16:51

hvorfor skjer det alltid noe på skolen når jeg ikke er der=(

Katrine

23.jan.2009 kl.18:43

hah, sånn er det med meg og :-p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits