<3 1 år med kjæresten min

I går hadde jeg og Marius vært sammen i et år. Jeg rakk ikke blogge om hvordan det var osv. i går, så nå har jeg gledet meg i hele dag til å gjøre det. Hadde ikke vært verdens undergang om jeg ikke fikk blogget om en av ukedagene mine, men denne dagen var annerledes. Spessiell for meg.

Etter skolen var det rett på bussen og bortover mot Arendal. Marius kom på i Tvedestrand og det var skikkelig koselig å se han. Siden det var vår dag. Når vi kom til Arendal gikk vi rett på Mc'donals, jepp det stemmer. Høres det ikke kjempe romantisk ut? Er ikke hvor romantisk det er eller ikke, men vi måtte jo kose oss. Jeg var litt kvalm ettersom jeg hadde sotte på bussen i en time, og det var akkurat som om vi hadde et eller annet etter oss. Sjåføren kunne virklig ikke kjøre. Det gikk i 150 over hver eneste dumpel!

På Mc'donalds kjøpte vi cheesburgere, cola, pommerfrites++ standar bestilling i følge meg. Etter å ha sotte der en stund og blitt kvitt kvalmen gikk vi opp til et sånn piercing'sted elns. Skulle skjekke noe for Malin, også skulle vi se om det var nedlakt. Etter det gikk vi innom La Familia, og videre bortover vannkanten bort mot kinoen. Kinoen var selvfølgelig ikke åpen, den åpnet ikke føre en halvtime før første film. Dermed gikk vi og bowlet. Og det var skikkelig koselig. Tok to serier, Marius vant første og jeg andre. Egentlig er jeg drit dårlig og skikkelig god i å bowle. Enten for jeg alle ned, eller ingen. Utrolig koselig hvertfall :)

Etter bowlinga gikk vi innom kinoen igjen, og den var enda ikke åpen. Så da gikk vi bort på Arena Senteret, der hilse jeg på kjæresten til besteveninna mi. Tror egentlig ikke han kjente meg hlt igjen egntlig. Jeg og Marius gikk litt rundt på senteret og så kom vi forbi supersalg på gina, og da lot han meg gå (løpe!) inn å finne noe jeg ville ha. Han er så snill, skjemmer meg bort hele tiden. Det ente opp med en grå strikke genser med stor v-hals. Etter litt tusling rundt inne på senteret gikk vi bort på Mc'donalds igjen, siden vi var litt sultene. Det ente opp med Mc'Flurry, men det er diggbart for meg. I løpet av de siste drøye to timene gikk vi å tusla litt rundt. Gikk innom Kiwi et par ganger, kjøpte fim bilettene og til slutt satte vi oss ned inne på Arenan. Vi kikket inn på bik bok og plutselig dukket drømme'buksa opp. Har lenge hatt lyst på blå bukse. Også var det en jente inne i butikken som plutselig stod med en i hånden og kikket på en. Marius "Vil du ha en?", (a). Jeg ble skikkelig glad. Selvom han hadde allerede kjøpt en fin genser til meg, klarte jeg ikke si nei. Plutselig hadde jeg 1 bukse mer.

Etter hvert gikk bort på kinoen, kjøpte popcorn og ventet på at filmsalen skulle åpne. Vi skulle se Twilight. Og den var skikkelig bra! Utrolig koselig og veldig søt. Selvom slutten var skikkelig irriterende. Kanskje fordi at det kommer en 2'er (?). Håper det, for den gjengen vil jeg se mere av! Vi tok 9'bussen hjem. Jeg hadde akkurat 48kr i èn kroninger og 50 øringer, og selvfølgelig var det en sær busssjåfør som måtte telle dem. Selvom jeg sa at det var akkurat. "Det er 46,50,-" "Nei. Det er 48,-". Han telte en gang til, og gidde meg det særeste blikket om at jeg hadde riktig. Haha, taper! Var ikke bare jeg som ble stående der en stund. Egentlig var det bare morsomt.

Jeg og Marius hadde en skikkelig koselig dag. Spiste, bowlet, kino og shoppet litt. Han er virklig en nydelig gutt. Uansett hva alle andre sier, et han gull verdt for meg ;-*

BILDER FRA 1ÅRS DAGEN VÅR:
(kameraet mitt har gått i stykker, så bildene er tatt med mobilen. Dårlig kvalitet, dessverre)
dsc00274dsc00253dsc00268
dsc00267dsc00261dsc00249

første bildet er outfiten i dag og buksa jeg fikk av han, det andre er genseren jeg fikk.

dsc00280dsc00284
Ellers bare litt slurfe ting. Jeg har hengt meg skikkelig opp i "The L World" på tv3. Lost og Paradise Hotel kommer snart, gleder meg skikkelig. Frustrerte fruer og Hotel cæsar i dag. Mye tv, mye kos. Ser du på noe av dette?
Ellers så er jeg barnevakt for broren min. sjokk.

14 herlige kommentarer

Mari kit

27.jan.2009 kl.17:45

sv; buksetights kjøpt på veromoda :D

Henriette

27.jan.2009 kl.17:46

Gratulerer så masse med 1 år med kjæresten din:) og tusen takk for koselig komentar!

Mari-ari!

27.jan.2009 kl.17:46

Så koselig:D Gratulerer!

Linda

27.jan.2009 kl.17:53

sv: takk for kommentar på bloggen min:)

Sandra Marie

27.jan.2009 kl.17:54

Gratulerer med et år :D

madelene

27.jan.2009 kl.18:00

det hørtes koselig ut da! btw så går ikke frustrerte fruer i dag, håndball kamp! ; (

Oda

27.jan.2009 kl.18:00

Så koselig å lese :-) dere er virkelig søte, da! gratulerer med ett års dag ;*søt han er som skjemmer deg bort, hihihi.

Simone

27.jan.2009 kl.20:00

sv: JA :) Gratulerer med 1 årsdag !

Vilde Eikeset

27.jan.2009 kl.20:42

SV: Takker :DGratulere med ett år! :)

Frode

27.jan.2009 kl.21:02

...og det var ment som cred eller "herregud hvor DUST går det an å bli!?"...?Gratulerer med ettårsdagen forresten!

Magnuss

27.jan.2009 kl.21:08

gratulerer:)

Frode

27.jan.2009 kl.21:29

Nakenbilder på min blogg er ikke daglig kost (det er første, og antakelig siste gangen). Det er mitt bidrag i konkurransen til hundrings.blogg.no. That's why.

Rufsetulla

10.feb.2009 kl.20:16

Så søtt

tante Kine

18.des.2009 kl.11:47

Hei Bea takk for sist jeg er en ekte hotel cæsar fan

jeg liker alle i fra hotel cæsar

jeg savner Liv Lilland

klem fra Kine :(

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits