stress, det skulle jo bare mangle !

Denne dagen her har vært fylt med ekle og unødvendige hendelser. For det første, så har jeg fått et helt nytt rom for litt siden. Hvit til og med, drømmefargn min. Hvertfall, jeg drev å letet etter USB'en til mobilen min, og endevendte hele rommet. Og gjett hva som har funnet gull'plassen mellom senga og ytterveggen? Joda! Masse mugg! Æsj, også det koselige rommet mitt. Det trenger inn foktighet utenfra, og lager små'dammer inne på rommet. mitt. Stefarn min skulle se på det til torsdag, Så nå holder jeg på å dra senga en halv meter ut fra veggen, og da må jeg jo også rydde denne søppelplassen her! Nå høres det ut som om vi bor i et ekkelt narko hus, men nei. Det er tårlig nytt og rommet mitt er helt nytt og oppusset!

For det andre, når jeg kokte nudler i dag, klarte jeg å sprute kokenes varmt vann på meg to ganger. Også hadde vi jo selvfølgelig prøve i dag, som jeg ikke hadde øvd på. Det ble ikke noe trafikal, og jeg endte opp som barnevakt. Rommet mitt ser fortsatt ikke ut i måneskinn, så hade.

mugg1


Vannskader og fuktighet i bygninger er grobunn for mugg.  Mugg i boliger kan gi problemer i form av utvikling av astma/allergi.  Selv om muggsopp er en del av den ?normale floraen? både inne og ute, vil fuktighet kunne gi vekst som forstyrrer den naturlige balansen.  Dette vil i svært mange tilfeller gi inneklimaproblemer.


må tilføye at jeg ikke vil ha astma !

Én herlige kommentar

JuliaBrännström

28.jan.2009 kl.10:30

haha. Mugg er æsj! (A)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits