Joda, jeg har egene meninger

Nå har akkurat en retard kommentert å lata som om han/hun var kjæresten min. Var hvertfall slik jeg tok det, utrolig patetisk. Dreit seg på draget så lenge jeg snakket med han. Pluss at han kommenterer aldri bloggen min, da ville han hvertfall ikke kommentert det, eller det innlegget. Så hahah, lolface.

Hvertfall. Siden jeg ikke kan stå for mine meniger (ifølge noen). Skal jeg si noen her:
-det er stykt å legge ut bilde av seg selv hvor man viser halve bhen og gå sånn til vanlig.
ja, man må få gå som man vil. men dette syns jeg er litt vel drøyt. ser bare billig ut. også er det forskjell på å vise den med uvilje, og med vilje. bare så alle skjønner det! :)
-gutter kan også få bruke brunkrem.
ja, hvorfor ikke? Må jo få lov til å dekke til stygge røde kviser dem og.
-nettby er mye bedere enn facebook.
face suger. du kan ikke besøke andre fremmede profiler eller noe, rotete er det og.
-overdrivelse av snus er bare æsj.
greit at folk snuser, men når halvparten henger på utsiden av leppa, blir det bare ekkelt!


kommer sikkert mere hvis jeg finner på noe : )
så, jeg har egene meninger, dust.

Én herlige kommentar

» s i l j e

28.jan.2009 kl.20:30

Gutter med brunkrem er digg :) tehe..

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits