<3 Happy'gullet

bilde002 Gullet mitt. Han er verdens skjønneste hund. Også så utrolig liten og herlig. Han er en dverg dacks med skikkelig fint gemytt. Moren har vunnet flere priser for det, også for oppførsel. Happy er skikkelig søt, og vill. Han er så nydelig når han tar frem favoritt leka si og vil at jeg skal leke med den sammen med han. Utrolig herlige dårdyr øyner. Jeg tar æren av å ha lært han å gi labb. Er litt stollt av det. Denne nydelige skapningen er et halvt år gammel, og bir ikke større enn det på bilde. Vet ikke hvordan dere syns han ser ut, men han er en liten baby som jeg kan ha i armene mine. Og hvis jeg går tur med han når det regner skikkelig, putter jeg han inn i jakka, så ligger han der og varmer seg. Når jeg mistet den forje hunden min, ble jeg skikkelig lei meg. Trodde aldri vi skulle få en slik nydelighet igjen. Egentlig var det ikke meningen at vi skulle ha dacks igjen, men mamma falt så for han her. Noe jeg er skikkelig glad for. Elsker virkelig denne hunden. Han er så skjønn, dere aner ikke. Verdens herligste og snilleste! herlige gullet'mitt ;-* <3

2 herlige kommentarer

<3birgitte

31.jan.2009 kl.11:34

awww, han er nydelig :3 men min er søtere (h) forresten så er min 1 mnd større ^^ sjekk filene på nettby :D

Katrine

31.jan.2009 kl.11:39

ingen er skjønnere enn han ;-p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits