Gi meg èt godt svar.

Hvorfor er det noen som legger ut bilder av seg selv på nettet når de står i senga, rompa opp og frem med kløfta?
Kanskje bar mage og en skikkelig god overdose med sminke. Sorry hvis jeg kjenner noen som har det, men jeg syns det ser utrolig billig ut. Det er jo ikke slike bilder som man tar helt uten videre, da vil man virkelig vise seg. Enda værre er det når "gamle" folk gjør det. Med henge pupper og en rompe som bare består av strekkmerker.

nettbynosladda647115sDette bildet er tatt fra en nyhet på en nettside hvor de klager på at alt for mange unge legger ut bilde av seg selv og kroppen sin. Jenta er 13-14 år.

Slike bilder syns jeg er ok. Hvis en av veninne mine legger ut et slikt bilde, og jeg vet hun har slike pupper tenker jeg liksom ikke noe over det. Men hvis det er en som over hode ikke har hørt om ordet kløft, og legger ut et bilde som det. da tenker jeg at hun gjør det for å vise seg frem, blir nesten litt billig. Hvertfall hvis man ser at hun pusher helt jævelig. Enda værre ville det ha vært hvis halve bhn hadde vært til syne også. Så da skjønner jeg egentlig ikke helt hvorfor de en gang lagde den så big deel pga. slike bilder. De fleste jenter har jo bilder som viser litt av kløfta. Kanskje det er derfor, jeg er vant til det. Hva mener du om slike bilder jeg nå har nevt?
Det er forskjell på kødd og seriøsitet.

10 herlige kommentarer

Sandra Marie

30.jan.2009 kl.10:33

jeg er enig, bah!

30.jan.2009 kl.11:36

selvfølgelig skal du skrive ENDA et innlegg om at jenter viser frem puppene sine. vet ikke helt hvordan pupper du har, men du er tydligvis veldig missunnelig, siden du henger deg så opp i det!

Sara

30.jan.2009 kl.12:16

Ey, jeg tar bilder i senga! =(Mener du at jeg er billig?HohoDet går en grense fra kødd og seriøsitet =D

Katrine

30.jan.2009 kl.15:03

Ja, selvfølgelig Sara. Det er det. tror kanskje jeg skriver det :- p

KATRINE PEDERSEN:

30.jan.2009 kl.15:38

Anonym: Hvor sikter dette til sjalusi? Les godt før du sier noe retard.

anonym

30.jan.2009 kl.16:46

unnskyld meg, men folk som har store pupper og legger ut sånne bilder søker jo like mye oppmerksomhet som de som "ikke" har pupper. jeg er enig i noe av det du sier, folk som legger ut sånne bilder er oppmerksomhetssøkere, men det er virkelig NULL forskjell på folk med store eller små pupper som viser seg frem! du driver å sier deg selv imot på ting og tang, du bør skaffe deg en mening om en ting du står for. bare et lite tips.

Katrine

30.jan.2009 kl.18:01

Har hørt det før, at jeg sier meg selv i mot. Begynner å bli rimelig lei. Men der er det rett og slett bare dere som ikke skjønner hva jeg mener. Og det jeg mente nå, som jeg tror du missfortsod var at, si deg en jente som har drit store pupper og hun legger ut et bilde av seg med det. Også er det en som har skikkelig små, ikke kløft i det hele tatt også plutselig har hun den svære kløfta, er bare det som jeg syns er teit, og blir da veldig overdrevent. Ellers hvis du leser litt bedere, så var det ikke det jeg siktet til.

Yngvild

30.jan.2009 kl.18:53

Joda, det er noen som "bare er sånn" og man ikke tenker på slike bilder som at det er for å vise frem. Men! F.eks. det bildet du bruker, der er jo mye av hodet borte. Og det gjør jo iiingenting at litt av hodet er borte, så lenge puppene vises helt! Det er så mange som legger ut slike bilder, der litt av hodet er borte, så lenge de får med puppene. Blir litt dumt..

marierm

02.feb.2009 kl.16:10

hva skjer med den frekke ungen over der a? kan ikke folk skrive det dem mener eller. det er det blogg ER til!

tonje

04.feb.2009 kl.19:04

Jeg lurer på hvem i alle dager som har så dårig selvtillit at de må legge ut sånne bilder av seg selv.. Er det for å få bekreftelse fra tilfeldige unge og gamle ensomme menn og gutter om at de var digge?! Synes synd på de og håper de får et bedre selvbilde og litt bedre selvinnsikt.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits