Gutter med sminke, hva syns dere?

Hva syns dere om gutter som går med sminke?

Jeg syns det er ok hvis "han" tar litt brunkrem og dekker en helt forferdelig rød kvise. Men hva med masse brunkrem og mascara? Kanskje litt lipgloss og. Da syns jeg det blir litt homo, sorry. Hva er deres mening?


billkaulitz12544263d
jente, gutt eller homo?

7 herlige kommentarer

Donata

30.jan.2009 kl.15:43

Jeg er IKKE glad i gutter med sminke!!!!!

W

30.jan.2009 kl.15:44

gutter med sminke er ekkelt. liker maskuline gutter:)

Chri

30.jan.2009 kl.16:00

vi jenter må jo få ha noe for oss selv!! :)

Karen

30.jan.2009 kl.22:42

Syns det er litt kult med gutter med sminke, men det kommer jo ann på hvordan personen er da. Og Bill Kaulitz passer sminke ;D

<3birgitte

31.jan.2009 kl.11:29

jeg er enig med "karen", gutter med feks eyeliner er hawwt ^^ men ikke brunkrem -.-

Karoline

01.feb.2009 kl.03:04

Noen gutter kler det, andre gutter ikke :-)Kommer jo alt ann på hvor mye sminke det er snakk om her..

<3birgitte

01.feb.2009 kl.16:21

det blir for jentete lissom. da kan de heller kjøpe seg dekkstift eller bruke ansiktsrens lissom xD

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits