Ta det med ro!

Nå har det skjedd igjen, selvfølgelig. Jeg får nok en kommentar om hvor teit jeg er som ikke kan stå for det jeg sier. Dere som kjenner meg fra før av, men som kanskje velger å være anonyme for å kommentere dritt, (man vet jo ikke, folk er jo så falske her i byen) dere vet at jeg til tider kan være dårlig på å forklare og ting kan være lett for å tas feil. Så dere burde skjønne det, eller rett og slett bare spør meg hva jeg mener.

Det burde dere som ikke kjenner meg og, i steden for å klikke helt mongo. Jeg blogger om hva jeg vil. Dermed vil jeg blogge litt om mine meninger og ting som kanskje gjør litt opprør hos andre. Og når jeg sier det, tar jeg selvfølgelig i mot kritikk, men ikke på den måten at dere liksom motsier min mening. Jeg har ikke så serlig lyst til å blogge om hverdagen min hele tiden og bare det, syns det er kjedelig til tider. Hvem bryr seg om jeg glemte å ta ut søppla i dag og at jeg passa broren min i hele går? Kankje noen, men jeg vil ikke bare blogge om det. Så da må dere respektere de andre innleggene mine, kommenter hva dere vil, men ikke ta helt av. Og hvis det er et innlegg som dere er i tvil på, spørr heller.

Ble sikkert missforstått det her og, haha.


savner sommeren, gjør ikke dere?
dsc00631
ina, madelene, jane og simen bak :)

3 herlige kommentarer

Marthe

31.jan.2009 kl.01:09

Fin blogg!Men jeg tror folk respekterer bloggen din selvom de er litt uenige i hva du skriver! Det burde DU respektere :) Ikke bry deg om hva folk sier:PBare et lite tips. ;D

ida

31.jan.2009 kl.15:35

melon på skolen sånn med skje var så meg og johan som begynte med !

Katrine

31.jan.2009 kl.19:24

hahaha, koselig:p det er skikkelig sommer det bilde ^^

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits