dagen i går, og hittil i dag.

Hallais! Nå skal jeg fakstisk blogge litt om hva jeg har gjordt i det siste. Eller i går, og hiitil i dag.

I går var jeg i begravelse. Det var skikkelig trist, hvertfall for en som meg som ikke takler det. Er sikker på at jeg kunne gått i en vilt fremmed sin begravelse og vært en av dem som grein mest. Seriøst. Etter begravlesen ble de nærmeste bedt opp til å spise litt ogsånn hos en av dem. Der var jeg en stund og etter det var jeg med Marius hjemme hos meg. Vi sovna faktisk, og jeg fikk skikkelig vondt i magen. Ellers så hadde vi det bare koselig.

Seinere kom Sara, hun kom 20.50 og da gikk Marius. Siden han måtte rekke den siste bussen hjem. Skikkelig koselig å møte Sara igjen! Vi så på en film, litt jentete og ikke helt lett å skjønne. Også snakket vi om alt og ingenting.

I dag skal jeg og Sara til byen tenker jeg, er sånn standar. Hun dusjer nå, og etter det skal vi spise frokost. Jeg er fast bestemt på å ha på meg den blå buksa mi, er blitt skikkelig glad i den. Ellers aner jeg ikke hva vi kan finne på;o


Bilder av meg og Sara fra i sommer. Husk: trykk på de for å få dem større.
cimg1051cimg1053

Ingen herlige kommentarer

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits