VIDEO'BLOGG, hahaha
Hahaha, dette var det jeg og Sara gjorde i går. Sa vi skulle lage video til bloggen. Kommenter da?

Akkurat nå holder vi på å bake brownies, satt den akkurat i ovnen. Hadde planer om å se på gossip girl også. Senere i dag skal Sara hjem, vil ikke det. Helgen har gått skikkelig fort, og hun skal hjem om et par timer. Når Sara har gått blir jeg værende hjemme å se på tv og kose meg med dataen min. Dette har vært en toppers helg!

5 herlige kommentarer

Malin

01.feb.2009 kl.15:09

Sv: November oktober, det er jo evigheter til :(
Brownies er det beste !!
sv; haha men den er vell alltid like god?^^

kamilla

05.feb.2009 kl.16:24

hva feiler ? :-p

KATRINE PEDERSEN:

05.feb.2009 kl.16:32

hahah, der ser du hva gorteri og brus kan gjøre med folk ;)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits