Hvordan får man BloggShout ?

jeg vil ha det, men finner ikke ut hvordan. Hjelp meg?

8 herlige kommentarer

aida

01.feb.2009 kl.18:28

etter du har publisert innlegget står det: Vis innlegget på bloggenRediger innleggetNytt innleggBloggShout - Promotér innlegget på forsiden av blogg.no! trykk der det står bloggShout å 10kr blir trekt fra mobilen din. så er du øverst på blogg.no :)
sv; nå vill jeg og ha brownies :S

aida

01.feb.2009 kl.18:38

sv: du er der helt til fem andre har lagt ut innlegget sitt på bloggShout, når jeg pleier å gjøre dette er jeg der oppe i 10-40 minutter. avhengig av hvor mange som er på akkurat da. anbefales å ikke legge ut i 11 tiden, da blir innlegget borte på 5 minutter :)

aida

01.feb.2009 kl.22:12

sv: stemmer nokk det dessverre. men du kan jo legge ut samme innlegg flere ganger, men det er kanskje ikke vits :p

© MEA

07.jan.2010 kl.19:44

Kjempe fin blogg, og likte godt designet ditt!

www.M3AA.blogg.no - Hårfrisyre på 123! Din mening om frisyren.

aCarolinee

29.jan.2011 kl.22:42

Tusen Takk for at du spurte om akkuratt det! Lurte på deg selv, egentlig! :)

endymion

11.aug.2011 kl.14:34

Jeg vil gjerne ha en blogshout, men pengene er det verre med!

susanne

17.aug.2011 kl.10:13

Jeg lurte på det samme ! Er det ikke en annen måte å få flere lesere på enn å betale 10 kr for å ha bloggshout som varer bare i 5 min eller noe :/

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits