Hvorfor kunne ikke vi alle bare ha vært av èn?

Hvorfor kunne ikke vi alle bare vært av en menneske rase? Og huleboere?
Det hadde vært mye lettere hvis vi alle var av en menneske rase, da ville jeg ha valgt hvit men ikke helt hvit, med litt brunfarge i. Slik at vi alltid er solbrune hele året. Kanskje vi kunne ha sluppet mye av krig og rasistiske "tøffe" folk. Enda diggere ville det ha vært hvis vi alle var huleboere, skalla og nakene. Vi ville blitt vandt til det, og ikke noe motepress!

Jeg er så lei av å ønske meg ting jeg aldri får. Gjør vondt i magen. Her om dagen skulle jeg kjøpe pumps, hadde ønsket meg dem lenge. Og når jeg skulle kjøpe dem, hadde de selvfølgelig bare størelse 36. Ingen sjangs for at jeg får dem på meg! Hadde vært så mye enklere om vi ikke tenkte sånn. Jeg klarer meg jo fint uten de skoa. Trenger egntlig bare et par sko, kanksje to. Et par om sommeren, og et når det er litt kaldere.

menneskermåtte bare få ned et par tanker
hva tenker du om dette?

7 herlige kommentarer

Garasje

03.feb.2009 kl.17:27

lol. Skal du slippe rasisme og krig er det jo den hvite rase som skulle vært viska ut. ikke noen andre. Tenker du så langt?

Garasje

03.feb.2009 kl.17:29

lol. Skal du slippe rasisme og krig er det jo den hvite rase som skulle vært viska ut. ikke noen andre. Tenker du så langt?

Katrine

03.feb.2009 kl.19:48

Jeg mente ikke sånn, mente at vi alle burde hatt lik farge. Og den fargen jeg ha valgt er hvit, men ikke helt hvit, med litt brunfarge i. Slik at vi alltid er solbrune hele året. Så, du missforstod lillevenn. Skjønte du det nå? :)

Garsje

03.feb.2009 kl.20:31

Jeg er 5 år eldre en deg, så jeg vet ikke hvem du kaller liten her, og halve svaret var jo det samme som står på innlegget ditt.. At vi bærer forskjellige farger er ikke problemet, det er kapitalisme & hirarki og grådighet, for ikke å snakke om landegrenser som skaper krig og rasisme. Antropologi skulle vært et obligatorisk fag på skolen fra 4. klasse, for hvis folk lærer seg om andre kulturer, forsvinner all fremmedfrykt.Dette er ikke personlig :p,men nå er du jo en blogger så get used to it ;)

Garasje

15.feb.2009 kl.15:55

si unnskyld!

Katrine

15.feb.2009 kl.17:06

Si unnskyld, til hvem? Jeg blogger om hva jeg vil, og du for si hva du vil. Om du så er fem år eldre enn meg, eller fem år mindere. Get used to hva? Har blogga i over et år nå, så er nok vant til det meste.

Katrine

15.feb.2009 kl.17:12

btw: hvorfor anonym? :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits