Få drømmevippene på 1, 2, 3!

Har du alltid drømt om øyenvipper som kan tiltrekke han kjekke typen på den andre siden av kafeen ? på et blunk? Ingen grunn til panikk; vårt lille minikurs kan hjelpe deg et steg eller to nærmere drømmen.

 1. Uansett hvor trøtt du er, er det en dødssynd å gå til sengs med maskaraen på. Det kan føre til at øyenvippene brekker, eller til og med faller av. Bruk en mild øyemakeup-fjerner som rengjør uten å gni. En kjølende øyekrem reduserer faren for irritasjon.

 2. Et lite knippe falske vipper (3-4 stk.) i øynenes ytterkant kan skape en spennende effekt. Klipp de falske vippene en tanke ujevnt før du tar dem på, påfør maskara og?simsalabim!

 3. ?Fluebensvipper? kan unngås ved å påføre maskaraen under øyet kun på selve vipperoten.

 4. Prøv å farge vippene for å se våken ut til enhver tid. Er du allergisk, bør du unngå mørkeblått.

 5. Maskara holder seg lenger i kjøleskapet. Kast den når den er blitt klumpete; gammel maskara er ikke bare lite attraktivt, men også usunt.

 6. Eyeliner gjør at vippene dine virker tykkere. Bruk en mørk øyenskygge for et mykere uttrykk og påfør den med en kortklippet vid og rett børste. Øyenskyggen skal sitte der hvor vippene begynner.

 7. Lån aldri maskaraen din ut til andre ? infeksjonsfaren er høyst reell. Skulle du få en øyeinfeksjon må du unngå all sminke i dette området til infeksjonen forsvinner.

 8. Påfør maskaraen i flere lag, men vær rask. Ellers kan maskaraen bli tykk, hard og klumpete.

 9. Vippetangen var en klassiker til og med da Brigitte Bardot var ung. Krøll før du tar på deg sminke. Da vil folk garantert sperre øynene opp!

 10. Påfør maskaraen med sikksakk-bevegelser for en slående effekt. Eller hvorfor ikke bruke en annen farge på tuppene ? turkis eller kobber pleier å slå an.

  bilde668

6 herlige kommentarer

Linnys

02.feb.2009 kl.15:00

Fin blogg;)

by Helene

05.feb.2009 kl.20:07

De vippene vil jeg ha!

Lotte

26.feb.2009 kl.13:33

Brae tips! : )Stjeler de jeg...hehe :P

KATRINE PEDERSEN:

26.feb.2009 kl.13:47

Lotte: Jaja :-)

Maiken Natalie

24.mai.2009 kl.00:45

Jeg vil ha de vippene jeg og ;- p

Sandra B

15.jun.2009 kl.17:35

Ah, et must :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits