Spiller du fotball? :)

Jeg skal på fotball trening om et par timer, gleder meg skikkelig. Selvom vi trener med jente laget under på mandager, syns ikke det er så kjempe gøy. Er mye gøyere med bare vårt lag, jenter 16. Akkurat nå sitter jeg i senga og ser på tv, er egentlig litt sulten men orker ikke lage mat. Eller kanskje jeg skal? Har bestemt meg for å bli litt sunnere, bli kvitt julekosen. I går leste jeg at grønn te hjelper forbrennelsen, så kanskje jeg tar meg en kopp og mikser en god bolle med salat? :) mm .

Marius kommer til meg i dag også, gleder meg skikkelig. Blir kos å være med han igjen, også skal han være med på trening. Det blir også gøy. Han sitter faktisk på bussen til meg nå.

→ madelene, ine, iselin, ina, katharina,trine ♥

dsc01743


Q: spiller du fotball? :)

4 herlige kommentarer

Ingrid

02.feb.2009 kl.15:17

jeg spiller også fotball, jeg liker det kjempe godt! :-)

Jannicke

02.feb.2009 kl.15:18

Jeg spiller fotball :D Kjempe kjekt ! men jeg har problemer med lag, har ALDRI spillt med jenter som er like gammle så meg.. Enten er det gutter, eller 2 år mindre enn meg eller juniorene.. Skal begynne en annen plass, men det er langt å sykle. Jaja, hva gjør man vel ikke for fotball :p

ANE

02.feb.2009 kl.15:46

jeg spiller fotball ja :-)flekstad.blogg.no

Jeanett

09.feb.2009 kl.19:33

Ja, jeg trener fotball :D utrolig gøy. <3

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits