Vil du ha høyere forbrenning?

Da burde du kanskje prøve dette!
Leste i går på et nettsted at hvis du drikker 2-3 kopper med Green tea daglig i ca.2 uker vil du merke at forbrenningen din øker. Selvfølgelig må du drikke den ren, dvs. uten sukker. Bruk da i tilfelle suketter. Leste om andre som hadde prøvd dette, og hun ene hadde gått ned 2 kg på

et par små uker. Green tea kan kjøpes i dagligvare butikker, og den finnes med forskjellige smaker. Annbefaler den med eple smak, selv så sitter jeg og Marius å drikker med sitron nå, funker den og. Selvom det ikke akkurat er det beste.

I tilegg må du jo selvfølgelig spise sunt også. Hjelper ikke å være flittig med tee drikkingen, men bare spise sjokolade. Da funker det jo ikke. Det er heller ingen bivirkninger.

Green tea kan kjøpes som tabeletter også. Smaker akkurat som teen, men er bare på tabeletter og den øker også forbrenningen. Vet dessverre ikke om det er noen bivirkninger, men vil ikke tro det. Ut i fra at det er det samme.

greenteagreentealeaves13 herlige kommentarer

malincecilia

02.feb.2009 kl.20:06

Fint tips til de som vil øke forbrenningen!:-) Jeg vil det motsatte. Strever med å gå opp i vekt pga. høy forbrenning:/

malincecilia

02.feb.2009 kl.20:25

Svar: wow-spillet, stakkars deg. Glad jeg ikke har en type som spiller. Men er jo forskjell på hvor mye hver enkel spiller også da:) Jeg har en bilfiksert kjæreste..ikke noe bedre det akkurat.Hehe, da er jeg lik kjæresten din. Jeg legger heller ikke på meg, men kjæresten derimot. Han har lagt på seg over 10 kg etter han ble sammen med meg. Er ikke rart mennesker misunner med hverandre, men er vel ikke noe vi kan gjøre noe med :-)

Oda

02.feb.2009 kl.20:42

Dette her var veldig interessant, dette må jeg se nærmere på :-p tehe :pTakk for tips, snuppa! :D

christinajeanette

02.feb.2009 kl.21:14

sv: bare gutteproblemer, en gutt jeg begynte å like veldig godt, viste seg det at han driver a med ei på skolen ++ /:

Lise Birgitte

02.feb.2009 kl.22:09

Bra tips, og fin blogg!

CHARLETTE

02.feb.2009 kl.22:17

Det skal jeg prøve ^^

Helene Sophie

02.feb.2009 kl.22:34

Sv: Det er ikke bare bare å farge det mørke håret mitt blondt og jeg vil ikke ha samme hendelse med piercingen en gang til, selv om det frister veldig å ta tilbake begge to ^^

Christina :-D

02.feb.2009 kl.22:58

Takk for bra tips! : )

Linn

03.feb.2009 kl.10:51

grønn te kan gi deg leverforgiftning.det kan man dø av.Bare pass på å ikke drikk for mye.Du må vaffal ikke drikke mer enn 10 små kopper per dag.Det høres mye ut,men mange drikker såpass mye over en periode.Men grønn te er veldig godt,selv den uten no tilsatt smak:Pdrakk masse sånn før;)

Jane Kristin.

03.feb.2009 kl.13:04

Jeg har jukset litt, bruker melanotan ;p Pluss sol i 20 - 30 min 2 ganger i uken ;p

hihi jane k holm.

Christina Jeanette

03.feb.2009 kl.13:58

sv: tusentakk!:)

Kinee a.

03.feb.2009 kl.21:02

Får prøve dette (: fin blogg btw !

tonje

10.feb.2009 kl.15:08

Mmm, jeg drikker masse te hver dag uansett.. hehe! SItter på tea lounge akkurat nå, hehe!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits