Bikkja mi hoppa på datamaskinen!

Overskriften sier alt., han har adhd og tok helt av! Hoppa seriøst på datamskinen min, men gjorde ingenting. Hvis du ser på bilde av hunden i headeren, så er han ikke verdens største hund. Så null skade skjedd!

Ellers så har jeg vært med Ina og Nico i dag, vi var litt usunne og kjøpte litt junkfood og var hjemme hos Ina. Hørte på musikk, snakket og ina gikk igjennom klesskapet mens jeg hjalp til. Også var vi på Brygga etterpå. Jeg spurte hvordan det gikk med jobbsøknaden min (heder og ære til ina og nico som tvingte meg), og det så ut til å gå rette veien. Han spurte hva jeg het, og når jeg sa navnet mitt hviste han tydeligvis godt hvem jeg var. Men søknaden var ikke helt ferdig behandlet, men det så bra ut og skulle da ikke være noe vanskelig å få jobb. Men jeg tar ingen til på forhånd, så for se. Håper selvfølgelig på det beste i og med at Trine jobber der og hun sier det er skikkelig bra, og det er det utestedet jeg liker beste her i byen.

Etter at jeg hadde vært med Ina og Nico gikk jeg hjem og lagde meg nudler og tee. Senere skal jeg se på frustrerte fruer. Også har jeg selvfølgelig snakket mye med kjæresten min Marius i dag ♥

snapshot20090203snapshot200902031
Men dagen i dag var kjempe koselig

2 herlige kommentarer

nico

03.feb.2009 kl.23:21

:D<3

Katrine

04.feb.2009 kl.17:31

<3

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits