dramaqeen skole og ny msn

Hah, i går fikk en av elevene brannalarmen til å gå, eller. Fikk og fikk, kan ikke akkurat si at det var med uvilje. Også ble en av vennene mine bitch-slappa, unødvendig. Og i dag ødela jeg døra til klasserommet. Var virkelig ikke med vilje, men de hadde låst døren, og jeg og en annen i klassen hørte at det var noen dere inne. Men de gadd ikke lukke opp. Så jeg sparket sånn halveis i døra for at de skulle høre oss. Og da gikk foten min gjennom x) Men slapp heldigvis unna, jeg gikk opp og "melte" meg og forklarte situasjonen og at det virkelig ikke var med vilje, den døren var herpa fra før av, så måtte ikke erstatte noe. Må bare ha med melding hjemmefra og en annmerkning da selvfølgelig. Men bedere det, enn å erstatte en dør som ikke ser ut fra før av. Også bare sånn at alle vet det, der jeg sparka i døra mente en av lærerene at du like så godt kan komme igjennom med lillefingeren bare du dytter litt, så haha.

I dag har Thomas vært med meg hjem og vi har jobbet litt med en oppgave i holder på med i norsken. Men selvfølgelig fikk jeg ikke åpnet PowerPointen min, så kom ikke like langt som håpet. Thomas dro ca klokka fem og etter det har jeg bare sotte her. Foresten, msnen min var helt fucka i går og i dag, så Thomas hjalp meg å laste ned en ny en, og den er skikkelig annerledes. Både design og alt nesten. Der bilde og webcammen er (høyre side), er nå på den andre siden (venstre). Skikkelig annerledes og uvant. Last den ned selv, og finn det ut? Den var seriøst digg, må bare bli vant til den. Er ikke de irriterende msn lydene når noen snakker til deg eller logger seg på heller. Så jeg annbefaler: LAST DEN NED HER! (og selvfølgelig er det gratis)default0
        8 herlige kommentarer

mtcessan

04.feb.2009 kl.18:31

re: bare hyggelig ;)

Sandra Marie

04.feb.2009 kl.19:26

Den må jeg prøve ut ^^ Dørene på ungdomsskolen er ikke akkurat av beste kvalitet nei :P haha.

Christina;*

04.feb.2009 kl.19:33

Dette 'barbiedopet' er ikke farlig vil jeg mene, for selv har jeg brukt det. Men det er bivirkninger, det skal jeg ikke nekte for. Du kan miste matlysten(det er i bunn og grunn slankesprøyter) du kan bli veldig kvalm, veldig ofte. Og du blir overkåt så og si hele tiden. Jeg snakker av egne og andres erfaringer.. Og for at du skal få brunfarge må du ta sol eller være i solen :) det kommer ikke sånn av seg selv, du kan få føflekker du ikke hadde tidligere :) Hjalp dette litt?

Christina;*

04.feb.2009 kl.19:50

SV: Er ikke så enkelt å få tak i, for det er jo ikke lovlig. Han jeg kjøpte fra, han ble tatt for å ha smuglet inn dette. Og etter det sluttet jeg. Så jeg vet egentlig ikke :)) Beklager, lille venn!

Christina;*

04.feb.2009 kl.19:59

Du er 15 år , å gå ned i vekt er ikke noe du trenger å tenke på.Du får kjøpt sprøytene over netten btw, siden det ikke er resept på de, altså ikke lovlig. Hold deg heller til vanlig sol enn å starte på noe du kanskje ikke tåler. Alle reagerer forskjellig på ting. Så bare vær forsiktig :)) også om du starter, bruk tynne sprøyter!

Miriam Marberg

04.feb.2009 kl.20:39

kul blogg :-)

Edina

05.feb.2009 kl.23:21

den msn'n er gammal nå da:P haha

Katrine

06.feb.2009 kl.14:55

jammen det er den nyeste liksom ;-p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits