Herregud, hva faen var det jeg tenkte på?

At jeg vil begynne på dop? Ja faktisk.
→ Dette barbiedopet (som er melanotan) alle snakker om, jeg har hatt kjempe lyst til å prøve det. Alle som kjenner meg eller vet hvordan jeg ser ut, vet at jeg er kritt hvit. Derfor ville det ha vært digg med farge. Og dette barbiedopet høres enkelt og greit ut. Men i dag har jeg lest masse om det, og jeg ombestemte meg fort. Man tar det trossalt med sprøyer, men jeg tror jeg kunne ha taklet det for å bli brun. Ettersom jeg stakk piercing selv i leppa uten bedøvelse eller noe, så kunne jeg ha klart det. Men ettersom barbiedop, er dop. (Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skjønt det før, så lenge det heter barbiedop. men ikke søren om jeg noen gang kommer til å prøve det ettersom jeg har lest bivirkningene)

Bivirkninger:
De "positive" bivirkningene som minsket matlyst og økt sexlyst er godt kjent, men stoffet får stadig flere mulige bivirkninger som f.eks. større og mørkere føflekker. Flere føflekker kan føre til økt risiko for føflekkkreft. Ved bruk av dette stoffet kan man også oppleve en prikking i håndflatene og blå lepper. Men leste også at de ikke har "forsket" eller i det hele tatt vet noe serlig om de verste bivirkingene. Eller var dette det verste?

Dessuten, så trodde jo dumme meg at dette var lovlig, men det var det jo selvfølgelig ikke. De fleste bestiller nemmelig fra nettet. Og det som skremmer meg da med det, er at mange kanskje tar i seg et stoff de ikke vet hva er. Det er blankt, flytende, og kommer i umerkede ampuller. Det kan jo være hva som helst.

Barbidopet kan også føre til spiseforstyrrelser, så nå annbefaler jeg alle å ikke være like dum i tanke gangen som meg! :)

160106dsc0117jp1033795e

hudbrunhudkropp609205p13 herlige kommentarer

Sandra Marie

04.feb.2009 kl.21:39

Hahaha, skulle til å si at det burde du google, men du har du tydeligvis allerede gjort

:) ikke noe smart kan man si.... leste om en som fikk hele huden sin ødlagt :p

Sandra Marie

04.feb.2009 kl.21:59

Hehe, Jeg kjøpte de på kiwi :D

KONGSHAVN

04.feb.2009 kl.22:58

Sv: Ble ganske brun jaa. :D Tok sol to ganger i 20 min. Mandag og idag. Var ganske bleik før. ;o

m4rth3

05.feb.2009 kl.00:55

haha, tenkte akkurat jeg skulle advare deg ettersom jeg leste at du hadde lyst til å begynne med det :p

Elín

05.feb.2009 kl.08:10

Tusen takk for det :D smart av deg å slå denne tanken til side!

amanda REDHEAD grongstad

05.feb.2009 kl.14:14

takk!

Channellie

05.feb.2009 kl.15:27

Hei <3Skjønner deg godt, jeg er hvit som snø selv liksom:P Men jeg vet noe som hjalp meg til å komme over komplekset ^^ Les Twilight!! og se filmen :D Der er jo de peneste hvite ^^Barbiedop. Ekkelt.

Oda

05.feb.2009 kl.18:18

første gangen jeg hørte om dette "barbiedopet" lo jeg. folk som gir livet sitt for dop, eller egentlig hva som helst kun til sitt ytre og alt på sin egen bekostning... nei de misunner jeg ikke :-p er glad du la denne tanken på hylla, katrine :p

Laila

05.feb.2009 kl.20:03

Selvbruning funker fint det å :P

luremusa

09.feb.2009 kl.16:55

tulling, bra du ombestemte deg.

Toyni

10.feb.2009 kl.17:47

du kan også få gigantiske pigmentflekker, å hvor stygt hadde ikke det blitt over hele deg liksom ? har tenkt tanken selv, herregud så enkelt.. men RISIKABELT :P jeg er og kritt hvit, jeg solte (stekte) meg i sommer med sololje, ble rød som en hummer, men brun etterpå.. og jeg har fortsatt med å ta sol litt iblandt, og har fargen enda, litt lysere nå fordi jeg har vært slapp med sola : ) men, det er hvertfall mye bedre : )

kristine broen

19.feb.2009 kl.16:24

du burde ikke begynne på barbie dopet. kjøp heller betakaroten :) jeg har det samme problemet som deg, blir ikke noe brun. jeg går nå på betakaroten, og den funker kjempe bra! www.betakaroten.no

you know

26.jan.2011 kl.16:03

ha ha. dophau

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits