<3 bilde

img7276
følte bare for å legge det ut, se på alle de søte jentene


8 herlige kommentarer

05.feb.2009 kl.15:19

så pene jenter !
sv: haha, fordi det er kødd;) jeg syns ikke sånn farge i ansiktet er så veldig fint;) du er søt da:)fint bilde forresten!
sv: joda, men kanskje ikke midt på vinteren?? hehe.. det var et lite protestinnlegg til alle solariumsbabesa her inne:p jeg har ikke så mye til overs for folk som er brunere om vinteren enn sommeren;) men du ser ikke ut til å være en slik jente:)

Andrea

05.feb.2009 kl.15:45

bra at du har skjønt det;) viktig med jenter som deg! hehe
aw, så koselig! :)

Channellie

05.feb.2009 kl.16:54

Så søte dere er ^^

Jannicke Elise

05.feb.2009 kl.19:24

så fint bilde. så ut som om dere hadde det koselig :)

STINE FØSKERUD

07.feb.2009 kl.22:03

SV: Tusen takk! Koselig bilde :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits