mamma sier at jeg er søt

Nå skal jeg blogge, og siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om, skriver jeg bare ned akkurat det som faller meg inn.

Akkurat nå holder jeg på med min sjunde banan, med pus på den ene siden av datamaskinen og happy på den andre. Også skal jeg vel straks koke en kopp tee, som vanlig. Har faktisk lurt på om jeg skal begynne å ha med det på skolen. Hadde vært skikkelig digg å sitte å drikke tee i timen osv.

På skolen i dag skjedde det ikke mye. Vi driver og maler i k&h timene da, og det er faktisk mye gøyere enn hva jeg hadde trodd! Ellers så var det bare samme gamle. Mens Marius var på Gautefall i dag med skolen, misunner han.

Ellers har jeg bare vært hjemme i hele dag, har ikke gjort noe fornuftig. Dagen har bare gått forann datamaskinen.


snapshot200902052snapshot200902055
snapshot200902057
ignorer de stygge sokkene mine på det siste bildet,
syns bare det er så søtt at de to er så gode venner.

3 herlige kommentarer

SINNSYKE ANDRÉ SOLVANG

05.feb.2009 kl.22:16

For en snill mor !

malene

05.feb.2009 kl.22:49

hva er Gautefall ? :)

malene

06.feb.2009 kl.16:11

sv: åja :) jeg står også på snowboard :D fin blogg!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits