snø'helg

Det å kjøre opptil 100km i timen i slikt vær som er her nede på sørlandet nå, er ikke trykt. Hvertfall hvis du gjør det bakfrem og fra siden. Når Marius tok på selen, kjente jeg virkelig at det klumpa seg i magen. Tanken på at noe kunne gå galt var der hele tiden. Og etter hva jeg har lært på skolen, er det der jeg skal si stopp. Men jeg gjorde det ikke. Ikke skjedde det noe heller. Vi kjørte i full gass oppover mot Lyngmyr hallen. Det var en stor måka snøhau i svingen, og der kom bilen. Jeg lo. Det var gøy, kjempe farlig.

Senere på dagen var vi med venner og hadde det utrolig morsomt! Jeg og Marius lagde snøhule også, eller begynte. Helt til det endte med en perfekt dynkehau og jeg fikk selvfølgelig gjennomgå.

Når jeg skulle til bussen og det var på tide å dra hjem. Gikk vi innom Bjørn Ove for å låne crosseren inn til ruten. Det var skikkelig gøy det og selvom å få høre "bremsene funker ikke da, men går fint å bremse med gira" fra Marius, så var ikke akkurat det så betryggende. Men jeg lever. Selvom det kunne ha gått galt. Jeg kjente at det var glatt, og mongo snø. Marius kjørte på, enda litt ekstra over dompelene som det ikke er så kleint få av inn til byen heller. Ut på hovedveien og inn på ruten. Egentlig så skulle jeg prøve, men vi drøyde det til en annen gang. + at veska mi stinker sånn mopedlukt. bensin, disel elns.

Bussturen hjem var alltids like "gøy", gikk av på Rema blabla.
Når jeg kom hjem lufta jeg Happy, og vi hoppa i snøen osv.
Og nå, sitter jeg her i telefonen med Marius ♥

OGSÅ,OGSÅ FIKK JEG PÅSKEEGG AV HAN I DAG! mmm ♥


1232902714000sn152382929510x510r

3 herlige kommentarer

Tina

08.feb.2009 kl.20:10

Hahah, gale jente !

KATRINE PEDERSEN:

08.feb.2009 kl.21:51

neei ? kan ikke akkurat si det var jeg som var gal her ;-p

hildetunge

09.feb.2009 kl.16:34

Nei, ikke noe så spesielt som deg da;) Men jeg greide å huske det en dag i forveien(!!) så jeg kjøpte et kubbelys, et kule lys og et fotbadtingreie :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits