morsdag, husket du det?

I dag er det morsdag, egentlig så hadde jeg ikke husket det. Men jeg var hos Marius i går, og vi gikk litt rundt på "Grisen Storsenter" (første gang jeg var ordentlig inne der), for å finne noe til moren til Marius. Hadde vi ikke gjort det, hadde jeg aldri husket det.

Så i dag stod jeg opp ekstra tidlig og laget sjokoladekake til mamma med ekstra glasur og masse non stop! Den ble kjempe god. Senere i dag skal jeg og lillebroen min lage snø hule, det blir gøy.

objphpi

3 herlige kommentarer

Hååvard

08.feb.2009 kl.16:48

Her, har sett du trenger hjelp til html og sånn; http://forum.blogg.no/list.php?3 der kan du finne html kode for ramme rundt bloggen o.l. ellers så er koden min; background-color: #FFFFFF;border: 2px solid #000000;margin:0px auto;background-color:#fff;width:850px;padding:10px;border: 3px solid #0080FF;Plasser den under der det står "wrapper" på stilsett, tror jeg det var : )

Tina

09.feb.2009 kl.16:18

fin blogg :)

Hilde

09.feb.2009 kl.16:19

Jeg husket den! :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits