Jeg elsker deg?

Jeg elsker deg.

Det er ikke bare et ord man kan si til hvem som helst, er det vel? Men alliavell, så er det noen som gjør det. Et kjærste par som kanskje bare har vært sammen i en drøy uke, som sier at de elsker hverandre. Hva tenker du da? Fjortisforhold eller et forhold som max vil holde i en månde, kanskje.

Hva med dem som har vært sammen i et år da? Er det noe forskjell?

Hvordan kan andre vite, uten å kanskje kjenne dem en gang. Om de elsker hverandre eller ikke? Man kan jo egentlig ikke det. Skal du nekte på at to stykker som har vært sammen i en uke, ikke elsker hverandre. Hvordan kan du vite hva de føler for hverandre? Det kan du ikke.  

Når det gjelder meg, så kan jeg egentlig ikke beskrive hvorfor jeg elsker Marius. Det er bare den gode følelsen i magen og at et liv uten han ville ha vært utenkelig. Han er den gutten jeg vil våkne opp ved siden av meg resten av livet. Den jeg vil krangle med om hvem som skal måke all snøen i dag og resten av varmtvannet til kvelden. Den jeg vil bo sammen med, ha familie sammen og gifte meg med. Høres kanskje teit ut siden dette kommer fra en jente på 15 år. Men jeg kjenner mange som traff hverandre da. Så hvorfor kan ikke jeg og Marius være en av dem? Jeg har virkelig troen på oss og gleder meg til hver dag jeg har med han.

picture0015
bildet er fra i slutten av sommer en gang


Hva mener du om dette?

12 herlige kommentarer

Ida

08.feb.2009 kl.22:29

så søtt sakt om deg og Marius :) dere er søte, tror også at dere kommer til å være sammen lenge, eller for alltid kanskje? <3

Christina Jeanette

08.feb.2009 kl.22:30

jeg er så absolutt helt enig i det du har skrivd her. - Søte dere er ;)

KATRINE PEDERSEN:

08.feb.2009 kl.22:34

Ida: aw, takk <3 søt du er.

KAROLINE !

08.feb.2009 kl.22:59

digger bloggen din. helt enig i det du skriver!

karve

08.feb.2009 kl.23:09

kan dessverre ikke fortelle deg hvordan du får mindre skrift..

annesynnøve <3

08.feb.2009 kl.23:12

SV: hei :)tusen takk :Dnei, jeg vet ikke det. beklager !fin blogg du også =)

cille

08.feb.2009 kl.23:17

hei du :)jeg er ganske nybegynner på dette selv, men tror du kan endre det på instillinger, er ikke helt sikker da men, jeg tror da det skal gå an å endre det der :)jeg blir veldig takknemmlig om du leser bloggen min fast :)

Malin

08.feb.2009 kl.23:31

her har du svaret ditt:http://forum.blogg.no/read.php?3,632:)

Katrine

09.feb.2009 kl.07:37

Malin: Jeg har sett det, men det funker ikke ;(

GLORIA

09.feb.2009 kl.07:41

sv: Takk :)

Karoline Monika

09.feb.2009 kl.16:14

Veldig bra blogg du har! Tenkte bare jeg skulle si det:)

Heidi

10.feb.2009 kl.17:00

Så søtt bilde!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits