sorry header

Den fine headeren min gikk i stykker når jeg endelig fant ut hvordan jeg endret skriften mindere via html kodene. Jeg skal fikse på det senere i dag, men ikke nå. SKOLE.

3 herlige kommentarer

Sara

09.feb.2009 kl.14:19

er ikke lenger på headeren jo ;(

Katrine

09.feb.2009 kl.14:27

nei :)

Christine

09.feb.2009 kl.20:24

SV: Jeg har nok desverre ingen kule html-koder nei. Om det var ipublish innlegget mitt du siktet til, så er det bare det at jeg kan lese css, vet hva ting betyr, hva de er og hvorfor de er der. Men hvlke koder tenkte du på da? Kan faktisk være jeg har noe bak i hardisken om du er mer konkret :-)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits