Fotballtreninga, herlig

Fotballtreninga i dag var egentlig ganske gøy (til å være så kaldt liksom). På begynnelsen varmet jeg opp med Trine, og det var kjempe koselig. Etterpå så spilte vi, og jeg syns det var skikkelig gøy å spille i snøen! Gleder meg masse til fotballcupen som skal foregå i Risør hallen til lørdag. Begynner klokka 14.00, bare å komme! Ellers på treninga så gikk det greit. Men var veldig "slossing". Takla og sparka hverandre ned i hytt og pine. Men, ellers så var det veldig gøy. Og dette var mest sannsynelig siste treninga min føre lørdagen. Marius har burdage på torsdag (når neste trening er), så tviler på at jeg skal da. Noen som har en idè om hva jeg kan gi han?

Når jeg kom hjem fra treninga var det rett i dusjen, herlig. Deretter en hjemmelaget brødskive med bringebær syltetøy, banan og et glass vann.

Ellers så er jeg veldig overrasket over hvor mange herlige kommentarer jeg begynner å få på bloggen! Har opptil 100 faste lesere om dagen ca. Og 300 som kommer surrende innom. Er selvfølgelig skikkelig fornøyd med det, selvom det sikker ikke kan sammenlignes helt med de på "toppen". Også er det flere og flere som legger meg til som venn. Kjempe koselig! Er alltids takknemmelig for kommentar, og jeg svarer selvfølgelig tilbake.


Q: Hva er din favoritt blogg?
Må innrømme at det er mye crap her inne på blogg.no. Derfor vil jeg at dere tipser meg om en bra blogg. Send bare inn en søt kommentar og jeg tar en titt innom din blogg, som du sikkert vil :) Ha ellers en fin kveld!


(skulle hatt et fotballbilde av meg her, men fikk det rett og slett ikke til pga. mye feil. bloggen klikka helt!)


14 herlige kommentarer

Tj

09.feb.2009 kl.22:27

Hørtes ut som en herlig fotball trening! ^^, Var på taekwon- do istad, kjempe deilig å trene etter å ha vært sjuk lenge ^^Min favorittblogg er www.Zathx.com :) Skjønner at du begynner å få leser, likte bloggen din ^^Herlig bilde på headeren forresten, er det av deg og typen ellerno?

Sara =D

10.feb.2009 kl.07:10

Du gidder aldri å kommentere på bloggen min selv om du sier du skal ;/

Pia Camilla

10.feb.2009 kl.07:44

hei :D tusen takk, men din var nok finere!:DHmm..mindre skrift..synets no du hadde ganske liten skrift e e:P

The Nam

10.feb.2009 kl.12:39

sv.: Takk for det! Jeg er ikke noe god på html koder, men det finnes jo html-koder på nettet som kan funke. Bare google it up du :)

Marlene

10.feb.2009 kl.13:30

Bra du likte tipsene:) kunne du gjort med en tjeneste å fortelle meg hvordan jeg bruker HTML koder i bloggen? Skjønner det ikke! :)

anette marlen

10.feb.2009 kl.13:55

sv: Hehe, koselig da :) Ha en flott dag!

Janne

10.feb.2009 kl.14:00

Takk for kommentaren på min blogg, ha en fin dag:)

©Robban

10.feb.2009 kl.14:06

SV: Hun var en av de mest populære her inne, til hun ikke gadd mer, men at det er viktigere enn å få blogg.no til å fungere er viden min forstand... :)

thyra

10.feb.2009 kl.14:09

ja den står på nettet :) tusen takk !

Sophie

10.feb.2009 kl.14:50

Sv: Takk takk :-)

Torunn

10.feb.2009 kl.15:02

Har så mange favorittblogger, så jeg kan ikke plukke ut 1 spesiell. :-)

Sara

10.feb.2009 kl.15:19

Jeg vet om mange bra blogger, men skal jeg tipse om én, som du kanskje ikke har lest før, så velger jeg min venninne Julie sin: fruktkrukke.blogg.no

Torunn

10.feb.2009 kl.15:21

Marie Amanda sin,Lorraine sin og noen fler. :-)

Frida

10.feb.2009 kl.16:32

Jeg spiller også fotball! Det er gøøøøy :))

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits