Mobbing

Når jeg hentet broren min i dag, stod det sikkert ti andre gutter rund han. Helt til han ene løp når han så at jeg kom. Jeg lurte på hva som skjedde, og alle begynte å peke på broren min å si at han hadde dytta Fredrik (vet ikke navnet, så kaller han Fredrik) ned i snøen. Selvfølgelig forsvarte broren min seg selv, men mot ti andre, er ikke det så lett. De fortalte hva som hadde skjedd. Og alt var vist broren min sin feil. Jeg sa til dem at det er dårlig gjort at de skal stå så mange mot broen min når han er helt alene. Da syns jeg heller Fredrik og broren min kan ordnet opp selv hvis det er så big deel. På vei hjem fra skolen fortalte broren min litt til, nemmelig at Fredrik begynte. Tror heller på han, enn dem.

Poenget er at det er så utrolig sleipt av dem. Jeg liker ikke slike unger. Selv har jeg også møtt "dem" opp gjennom barndommen. De er enda den dag i dag verdens største drittsekker i mine øyner, og det vil de alltid være. Uansett hvor snille og kule alle andre syns de er, kommer jeg aldri til å glemme hva de gjorde mot meg. Slo, kalte meg stygge ting og ikke minst når snøen kom. Da var det alltid min lue som ble gravd ned, jeg som ble dynket.

Og når dette skjer med broren min, trykker dem på knappen. Jeg vil ikke at han skal være lei seg for at de er drittsekker. Eller at han skal komme grinene hjem fra skolen slik jeg gjorde. Ønsker han det aller beste.

cimg0999
kopi
jeg elsker deg lillebror, og vil alltid være her for deg

25 herlige kommentarer

Charlotte

10.feb.2009 kl.15:50

Syns broren din var søt jeg. Men det med mobbing er ille. Hørtes mere ut som gruppepress egentlig, mot broren din. Håper det gir seg da, og at dette ikke blir en daglig vane. Og dem som var drittsekker mot deg når du var mindere er rett og slett utrolig tåpelige!

Torunn

10.feb.2009 kl.15:50

Mobbing er virkelig forferdelig. :- /

KATRINE PEDERSEN:

10.feb.2009 kl.15:51

Ja. Hvertfall når mobberene gjør det uten grunn. Bare finner seg en svak person og begynner å hakke ned på han/henne! :)

Ingrid

10.feb.2009 kl.15:58

Var mobbeoffer fra 1. til 5. klasse, så jeg vet hvor jævlig det er.

Kristin

10.feb.2009 kl.16:20

Ja det er digg!!!

Grande liksom !

10.feb.2009 kl.16:24

Broren din er jo bare søtes da pus

KATRINE PEDERSEN:

10.feb.2009 kl.16:27

Takk Katharina

Thea

10.feb.2009 kl.16:37

Hei :-)Vet ikke hva slags form, bare hva som helst med leopard! HeheKjempefin blogg du hadde, jeg syns det er fint du tar opp sånne temaer som mobbing osv

anette marlen

10.feb.2009 kl.17:11

sv: Takk for tipset.Mobbere kan seriøst dra seg langt vekk. Det er synd at det er sånn og at det ofte starter alt for tidlig. Søsteren minble holdt utenfor av noen fittekjærringer (unnskyld) i klassen sin da dem gikk i 1 klasse.Lillebroren din var utrolig nydelig! :)

Toyni

10.feb.2009 kl.17:41

tusen takk for det :)

Toyni

10.feb.2009 kl.17:44

tusen takk for det :) herregud så go broren din var da : )jeg tok igjen jeg når folk mobba, jeg dynka han ene så jævli, så han tør ikke noe annet enn å si hei han når han møter meg i dag ^^FOLK ER DRITTSEKKER!jenta som mobba meg av håndballaget, hu står i varmedisken på spar nå.. hohohohoh :p ingen advokat jobb på den nei :p
SV: Ja det må du være glad for. Viss du har veldig lyst til å se en så er det jo bare å ta turen til Sandefjord ;)
SV: Nå var jeg heldig! En hel blotter for meg selv :P Nei han løp ikke naken rundt, men da han så at jeg kom og gikk forbi han så dro han ned buksa og viste det han hadde å vise.

Toyni

10.feb.2009 kl.18:27

hehe nei det var det da, du får ligge og titte ut av maskinen =p jeg ligger med musikk jeg , og sovner nesten =pvar det da :p hehe.. men de glemmer det da vel aldri ^^,

Sandra Marie

10.feb.2009 kl.18:35

mobbere kan DØ!!!! & broren din er jo bare såå skjønn :)
SV: UGH! Det må har vært skumlere enn mitt møte i hver fall! :S
SV: Hadde han kommet løpende mot meg så hadde jeg dødd på flekken! :P
;P

Kristin Beo

10.feb.2009 kl.18:54

Mobbing er noe av det verste som finnes! Lady Gaga, pokerface..den er utrolig bra..og bønna i fra nord synger jeg alltid for full hals :-D

Linda

10.feb.2009 kl.19:45

sv: takk:) bra innlegg, føler med både deg og lillebroren din!

Benedicte

10.feb.2009 kl.19:54

Sv: Takk:)Huff, hater mobbing!

Magiske Marie

10.feb.2009 kl.20:03

SV: Takk :-) Bli med på konkurransen da vell!Bra at du tar opp temaet. Jeg føler det er blitt helt glemt de siste årene! Da den borgelige regjeringen satt sist sank mobbingen betraktelig. Jeg husker jeg var på elevrådssamlinger og laget manifester mot mobbing. Det handler om å bevisstgjøre! Den rødgrønne regjeringen har glemt mobbingen, og når bevisstgjøringen forsvinner begynner mobbingen igjen.

Thea

10.feb.2009 kl.20:38

Hehe, eg sikta ikkje til bilde søtis :)

Ida

10.feb.2009 kl.20:52

huff, stakkars broren din.Jeg er sikkelig redd for at broren min skal bli plaget på skolen, han er jo ganske lav for alderen :Pæsj, gruppepress er noe dritt!

KATRINE PEDERSEN:

10.feb.2009 kl.21:03

Ida: Jaa, hehe. Han er søt da!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits