lei segSikker på at dette kommer til å bli et innlegg med null og niks kommentarer. Men jeg er på litt "sippe humør" nå. Og denne sangen er fin å høre på da. Synge litt med å felle en tåre eller to! Ellers har jeg noen andre sanger også. Med det er mere fordi at de er knyttet til noe. Men slenger ikke det ut på bloggen. Er jo glad også. skal til kjæresten min i morgen. så smil for det!

Q. Hva gjør du når du er lei deg?

15 herlige kommentarer

Kathe Veronica

10.feb.2009 kl.22:13

Spiser sjokolade :) Haha, det hjelper jo mot nesten alt!

ANN LOUISE

10.feb.2009 kl.22:15

Spiser mat med masse sukker i og lytter til James Blunt :-)

Frk. Imperialist

10.feb.2009 kl.22:16

Takk for det :) jeg synger stemmen hes og spiser magen mett med sjokolade! hehe..

Ina Caroliné

10.feb.2009 kl.22:21

Jeg hører på The Fray- Look after you. Den er kjempe fin! :-)

Frk. Imperialist

10.feb.2009 kl.22:25

Sjokolade bør alltid være innen rekkevidde ;) forresten, ikke kall deg selv dum (profil) du virker langt ifra dum!

Sandra Marie

10.feb.2009 kl.22:28

Jeg har lært at man skal sette på glad musikk, haha :D

Sandra Marie

10.feb.2009 kl.22:33

Jeg har lært at man skal sette på glad musikk, haha :D

Torunn

11.feb.2009 kl.15:16

Jeg hører på trist musikk og sipper når jeg er lei meg. :p

Agnethe

11.feb.2009 kl.16:16

Tegner, skriver hører på rolig musikk, ser gjerne på en fin disney film. gjør du andre ting enn å høre på sånne fine sanger når du er trist?
Jeg er aldri lei meg(som jeg kan komme på)....Før hendte det av og til, men så har jeg så mye å være glad for at det demper alle de leie følelsene. Husker ikke hva jeg gjorde når jeg var lei meg en gang..Dro på joggetur, tenker jeg :)sv Ja, det er herlig å være forelsket, men i en telefon-mann, da gitt, haha. Er alt for sjelden forelsket, men det retter seg vel når jeg får mer tid til å tenke over mine egne følelser....

Fride Johnsen

11.feb.2009 kl.19:23

jeg setter meg ned å hører på de tristeste sangene jeg vet om, helt til det blir for klissete:)

Elizabeth Korèn Lomax

11.feb.2009 kl.19:58

Tusen takk, du også :) likte headeren din, råkult bilde!

anette marlen

11.feb.2009 kl.19:59

sv: Spennende!Når jeg er lei meg (ganske ofte i grunn) så hører jeg på slike sanger som denne du har her og griner ;pOm jeg har kjærlighetssorg leser jeg gjerne fine meldinger om og om igjen til jeg griner meg selv i søvn.

Grande

12.feb.2009 kl.10:51

Hater de minnene fra den sangen !

Katrine

12.feb.2009 kl.20:39

skjønner jenta mi (l)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits