Gratulerer med dagen gutten min <3

pc160632I dag har den kjære kjæresten min bursdag. Gratulerer med dagen din gullet mitt. Ønsker deg en skikkelig fin dag i dag.

Akkurat nå sitter jeg på skolen og holder på med noe engelsk leksegreier som skal leveres på itslearning. Egentlig er dette en slik dag hvor jeg ikke orker skolen i det hele tatt. Men siden det er gutten min sin bursdag i dag, skal jeg til han. Dvs. at morra mi ville ha holdt meg inne hele dagen hvis jeg ikke gikk på skolen. Gleder meg skikkelig til å være med han i dag, så vil ikke ødelegge det.

Kjære lesere, jeg vet jeg ikke fikk blogget i går. Men hvis noen bryr seg om hva jeg gjorde så var jeg i Arendal og kikket på skolen jeg kanksje skal gå på etter videregående. Det var skikkelig gøy og jeg fikk masse insperasjon. Jeg skal gå på restaurant og matfag, og jeg vet at det er noe jeg virkelig kommer til å trives med! Vi fikk smake på masse rart, drinker, ølpølse, kransekaker osv.

Senere på dagen var jeg hos gutten min. Og vi hadde det kjempe koselig. Egentlig skulle vi til Vegårshei i bakken med noen venner av han, men akkurat da vi var på vei ut av døra fikk vi melding om at det ikke ble noe av. Så vi endte opp med å bare være hjemme hos han, men det var jo koselig det og. Laget kakkao og spiste pannekaker. På veien hjem satt jeg på bussen med Katharina. Hun hadde vært hos kjæresten sin i Arendal. (ps. unødvendig men "vi" hadde fått ny buss, den var digg og fin)

Når jeg kom hjem spiste jeg en brødskive av mammas hjemmelagde brød. Det er så nydelig! Også koset jeg med den skjønne hunden min og satt litt på datamaskinen. + at jeg så på film. Husker ikke hva den heter, men den var skikkelig gøy!

Q: Hva gjorde dere i går og hva skal dere i dag?
ps, annbefaler dere denne bloggen; TRYKK HER.

6 herlige kommentarer

Iselin

12.feb.2009 kl.09:20

Gratulerer med dagen til kjæresten din.I dag skal jeg bare lese til prøve dessverre :(

kine

12.feb.2009 kl.11:03

Din blogg er fullt lesbar:) fin blogg:) gratulerer med dagen til kjæresten din:)

Stine Mariel

12.feb.2009 kl.14:16

Ikke sant! Jeg har utrolig lyst på brus! Godt at det er fredag imorgen:)

Elizabeth Korèn Lomax

12.feb.2009 kl.14:30

SV: ja, jeg tenkte meg det, at det var dere :)

Torunn

12.feb.2009 kl.16:27

I kveld skal jeg på korpsøving og på volleyballtrening. ; )

Synne

13.feb.2009 kl.15:04

SV: Takk for kommentar!:)Gratulerer til kjæresten.I dag skal jeg opp på hytta med familien og en venninne - blir koselig!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits